Za prave gurmane!

Livajina Iris objavila prve fotografije iz restorana koji su zajedno otvorili u Splitu, pogledajte u čemu to njihovi gosti mogu uživati!

Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris Rajčić/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Restoran Iris Rajčić i Marka Livaje Restoran Iris Rajčić i Marka Livaje Iris Rajčić - 4 Iris Rajčić - 3 Iris Rajčić - 2 Iris Rajčić - 1 Iris Rajčić Iris Rajčić - 3 Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Marko i Iris Livaja +11 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 Galerija

Iris Rajčić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografije iz restorana koji je otvorila sa svojim suprugom, nogometašem Hajduka Markom Livajom.

Iris Rajčić i Marko Livaja bacili su se u ugostiteljske vode te otvorili restoran Duje u Splitu, a nakon užurbanih priprema i otvorenja ona je sada putem društvenih mreža pokazala i kako sve izgleda.

U pričama na profilu na Instagramu Iris je objavila fotografije hrane poslužene na tanjurima koja izgleda preukusno i sigurno će privući brojne posjetitelje i gurmane.

Uoči otvorenja Iris je objavila je stori u kojem je otkrila kako su joj prvi gosti bili bivši nogometaš Ivan Lučić te njegova supruga i dijete, a fotografi su je snimili kako izlazi iz restorana u rozoj bluzi te trapericama i činilo se da je baš bila u žurbi.

Inače, o ovom pothvatu bračni par pričao je posljednjih godinu dana, a restoran su preuzeli od dugogodišnjeg vlasnika Marija Matijaševića.

Iris i Marko vjenčali su se nakon osam godina veze, tijekom kojih su dobili i dvoje djece, kćer Elizabet i sina Lorenza. Iris je inače najveća podrška u karijeri svojem s14 godina mlađem suprugu Marku, a mnogi navijači Hajduka upravo su njoj pripisali zasluge za njegov povratak u splitski klub, zbog čega su je prozvali i novom kraljicom Torcide.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara - 2 Dara Bubamara - 1 Dara Bubamara - 3 Dara Bubamara - 7 +26 Dara Bubamara - 8 Celebrity Poznata folk-pjevačica izgubila je 10 kilograma, ali raskošni atributi nisu nestali, evo kako ih je izbacila u prvi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene