Žao joj je zbog ispadanja

Maja je bila najmlađa kandidatkinja u "MasterChefu", a to je iskoristila kao prednost koja ju je dovela u top 15!

Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Mandić Maja Mandić Dvadeset i druga emisija showa MasterChef - 1 Osamnaesta emisija showa MasterChef Šestnaesta emisija showa MasterChef - 8 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 10 MasterChef četrnaesta emisija - 4 MasterChef četrnaesta emisija - 10 MasterChef četrnaesta emisija - 11 MasterChef deseta emisija - 10 +8 Jedanaesta epizoda showa \ Galerija

Razgovarali smo s Majom Mandić koja je napustila show "MasterChef" u jednom od posljednjih eliminacijskih izazova.

Maja Mandić završila je svoju kulinarsku avanturu u showu "MasterChef" u kojem je sudjelovala kao najmlađa natjecateljica.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Maja nam je otkrila po čemu će pamtiti svoje sudjelovanje i je li joj žao što je ispala.

"Svoje sudjelovanje u MasterChefu sigurno ću pamtiti po isprobavanju pripreme meni novih namirnica i jela, ali i po odličnoj atmosferi u vili. Izrazito mi je žao što sam ispala, ali sam jako ponosna što sam ušla u top 15", priznala nam je Maja.

Ona je bila upravo jedna od najmlađih kandidatkinja u showu. Je li to smatrala prednošću ili manom?

"To što sam bila najmlađi kandidat mi je često išlo u korist. Svi su imali strpljenja pomoći mi i od njih sam puno naučila. Na početku sam se osjećala nesigurno zbog godina, no s vremenom sam se stopila među ostale kandidate", rekla nam je Maja.

Osim od drugih kandidata, puno je toga naučila i od članova žirija - Damira Tomljanovića, Melkiora Bašića i Stjepana Vukadina, koji su na nju ostavili velik dojam.

"Ne mogu nikoga posebno izdvojiti jer su sva tri člana odlični chefovi i mentori i zaista sam puno naučila iz njihovih komentara. Kada bih morala izabrati jednoga, to bi bio Damir koji me na samom početku izabrao pod svoje mentorstvo", zaključila je.

Kaže i da je među kandidatima stekla i neke nove prijatelje.

"Definitivno mogu reći da sam među kandidatima našla prijatelje. Voljela bih posebno izdvojiti Ana Mariju s kojom sam se baš dosta povezala i ostala u kontaktu, što mi je na početku bilo čudno zbog razlike u godinama", priznala je Maja.

Pri povratku kući dočekali su je njezini stari prijatelji i članovi obitelji koji nisu krili ponos na njezin nastup.

"Moja obitelj i bliski prijatelji su jako ponosni na mene. Svakodnevno primaju riječi hvale za moj nastup. Često očekuju da ću im nešto skuhati i pripremiti, što se ne ostvari uvijek pa nerijetko i mama uskoči u kuhinji", priznala je iskrena Maja.

Maja se jednog dana može zamisliti u profesionalnoj kuhinji, no jedna joj je stvar trenutačno na prvom mjestu.

"Nakon što sam ispala baš i nisam bila sigurna u svoju želju za radom u profesionalnoj kuhinji kao mogućnost za budućnost. Sada kada se situacija smirila, sigurna sam kako bih voljela raditi u jednoj, ako ne sada onda nakon završetka fakulteta", zaključila je Maja.

Ona će i nakon ispadanja nastaviti pratiti omiljeni joj show, a naravno da ima i svoje favorite za pobjedu.

"Moji favoriti su Tomo ili Roko. Oni su za sad pokazali veliki potencijal", smatra Maja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene