"Rasturit ćete novu sezonu!"

Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 14 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 12 Damir Tomljanović +19 Damir Tomljanović Galerija

Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića nećemo više imati prilike gledati u MasterChefu, a povodom napuštanja showa sada se oglasio i Damir.

Sedma sezona showa MasterChef donosi brojne sadržajne novosti, a jedna od njih su i promjene u postavi žirija.

Dok Stjepan Vukadin ostaje kao jedan od članova žirija, chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović napuštaju show

Povodom spomenute situacije sada se na Instagramu oglasio i chef Damir.

"Teško se je zahvaliti svim ljudima koji su "ušetali" u moj život prije 3 godine pa vas neću niti pokušati nabrajati. Mogu vam reći samo Hvala na novome znanju i vještinama koje ste mi nesebično prenijeli, hvala vam na kolegijalnosti u našim dugim radnim danima, hvala vam na svim osmijesima i suzama koje smo zajedno dijelili i teško je reći u malo riječi sve koliko vam cijenim i poštujem", započeo je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Tomljanović (@tomljanovicd)

"Bilo je i teških dana i hvala vam na svim savjetima i poukama uz koje sam postao bolja osoba. Hvala vam na prijateljstvima koja ću njegovati cijeli život. Hvala svim ljudima koji su gledali. Oni su dali smisao svemu. Hvala kandidatima, oni su bili dio ekipe i uvijek će biti. Hvala Stipi i Melkioru, sve znate, moji ste za život", dodaje.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Oglasio se član žirija MasterChefa koji ostaje u showu, kolegama je posvetio dirljivu objavu: "Tog dana krenuli smo na vožnju života..."

"Stipe pobrini se za nove dečke, kuhar je uvijek uz kuhara, rasturit ćete novu sezonu. Hvala cijeloj Novoj TV. Ja uvijek kažem da sam kuhar. Chef si kada staneš u kuhinju na svoju stanicu i vodiš svoj tim. Hvala vam Nova TV što ste ovom kuharu dali vjetar u leđa i dokazali da ništa u životu nije nemoguće i da nikada ne znaš što te čeka iza vrata. Hvala vam ljudi na uspomenama koje život znače. Hvala vam", zaključio je Damir. 

Hoće li vam Damir nedostajati u novoj sezoni MasterChefa?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Što je rekao Melkior Bašić povodom napuštanja showa pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Podsjećamo, MasterChef se u Hrvatskoj počeo emitirati 2011. kada su u sastavu žirija bili Tomislav Gretić, Mate Janković i Radovan Marčić. U drugoj sezoni Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću pridružio se Dino Galvagno, dok su u trećoj sezoni, koja se emitirala 2005. godine, žiri MasterChefa činili Dino Galvagno, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. Posljednje tri sezone, od 2021. do 2023., članovi žirija bili su Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin Zanimljivosti Damir Tomljanović objavio fotografiju chefa Vukija i tek rođene kćeri, a onda mu je uputio i originalnu čestitku!

Produkcija Nove TV uskoro počinje i sa snimanjem audicijskih emisija nove sezone, prijave su još uvijek u tijeku te su pozvani svi zainteresirani da se prijave u MasterChef, novu, još uzbudljiviju i zabavniju sezonu. Nova TV zahvaljuje chefovima Tomljanoviću i Bašiću na protekle tri sezone te na činjenici da su osobno i profesionalno dali veliki doprinos u stasanju brojnih kandidata kojima se život uvelike promijenio nakon sudjelovanja u emisiji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin +25 Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Celebrity Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +26 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Celebrity Oglasio se član žirija MasterChefa koji ostaje u showu, kolegama je posvetio dirljivu objavu: "Tog dana krenuli smo na vožnju života..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene