Ne bi ništa mijenjao

U show se prijavio s kumom, ali jedan je bio ipak uspješniji: "Nitko nije bio sretniji od njega kada se to dogodilo"

Dvadeset i deveta emisija showa MasterChef - 4 Dvadeset i deveta emisija showa MasterChef - 4 Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Pleteš Filip Pleteš Filip Pleteš Masterchef Dvadeset i deveta emisija showa MasterChef - 7 Dvadeset i deveta emisija showa MasterChef - 4 Dvadeset i četvrta emisija showa MasterChef - 2 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 5 Dvadeset i prva emisija showa MasterChef - 3 Dvadeseta emisija showa MasterChef +1 Deseta epizoda showa \ Galerija

Filip Pleteš ispao je iz showa "MasterChef", a nakon toga je s nama podijelio i prve dojmove.

Filip Pleteš došao je do kraja svoga puta u showu "MasterChef", ispao je u 30. emisiji, a presudila mu je chouxs rabarbarom i jagodama, recept bivše kandidatkinje Ivane Čuljak-Lošić.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

S Filipom smo razgovarali nakon ispadanja, a prije svega nam je otkrio po čemu će pamtiti svoje iskustvo i sudjelovanje u showu i bi li danas nešto napravio drugačije da može.

"Svoje iskustvo u MasterChefu ću definitivno najviše pamtiti po osobama s kojima sam tamo proveo vrijeme, te našim mentorima, koji su se u svakom trenutku maksimalno potrudili da nam pomognu u ostvarenju naših snova. Iskreno ne bih ništa mijenjao, budući da sam uspio ostvariti sve što sam zamislio u vezi MasterChefa, te sam jako sretan s time kako je moja avantura izgledala", izjavio je Filip.

U showu je stekao i nove prijatelje, a priznao nam je tko ga je od kandidata najviše pozitivno iznenadio.

"Svakako da sam u ovom showu stekao nove prijatelje, te ću sa svima njima ostati u kontaktu do kraja života. Najviše me pozitivno iznenadio Tomislav, koji je bio moja desna ruka, te osoba koja mi je uvijek bila spremna pomoći u svakom trenutku", zaključio je.

Filip se u show prijavio s kumom koji nažalost nije prošao dalje, a sada je otkrio kakva je bila njegova reakcija na ispadanje.

"Pa evo kum i ja smo zajedno pogledali moje ispadanje i moram priznati da nitko nije bio sretniji od njega kada se to dogodilo, haha!", našalio se Filip.

Jedan od Filipovih snova je otvaranje vlastitog tapas bara, za što je nakon showa dobio i dodatnu motivaciju.

"Pa svakako da sam dobio vjetar u leđa da ostvarim svoj san, budući da je ovaj show potvrdio da stvarno znam kuhati i da ako ikada odlučim zaploviti smjerom gastronomije, da imam izvrsno podlogu za to", smatra Filip.

Španjolska kuhinja bila je jedan od njegovih favorita, no zanimalo nas je li u showu otkrio neku novu kulinarsku ljubav?

"Iskreno, mislim da me show resetirao na ono što je najbitnije, a to je lokalna iskrena kuhinja s lokalnim namirnicama koje su mi najpoznatije. Tako da svaka čast Španjolcima, ali nonina kuhinja je nonina kuhinja", priznao je.

Filip nam je za kraj otkrio svog favorita za pobjedu, ali i tko ga se od članova žirija najviše dojmio.

"Moj favorit za pobjedu je svakako Ivan, budući da je do ovog trenutka pokazao najviše od svih nas, ali siguran sam da će mu svi ostali kandidati puhati za vratom. Svi članovi žirija su mi stvarno super pozitivne osobe od kojih sam maksimalno puno naučio, ali ako nekoga moram izdvojiti to je onda svakako barba Damir", zaključio je Filip.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene