Događa se!

Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

Indira Levak Indira Levak Indira Levak/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak i Dženan Lončarević - 5 Indira Levak i Dženan Lončarević - 4 Indira Levak i Dženan Lončarević - 1 Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 +19 Indira Levak - 6 Galerija

Indira Levak je u spotu za svoju novu pjesmu "Lopovi u tami" pokazala i više nego što je planirala, što su primijetili i njezini obožavatelji.

Naša pjevačica Indira Levak nedavno je objavila novu pjesmu, duet "Lopovi u tami" koji je snimila sa svojim kolegom Dženanom Lončarevićem, a u videu koji su snimili našla se i jedna škakljiva scena u kojoj je pokazala više nego što je planirala.

Naime, pri kraju spota Indira pleše u lepršavoj ružičastoj haljini koja ima proreze i u kojoj je pokazala gole grudi kada je podigla ruke jer se haljina pomaknula.

Inače "Lopovi u tami" prva je suradnja i duetska pjesma koju izvode Indira i Dženan.

"Na prvo slušanje oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam - ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma. Nakon konzultacija i kraćeg razmišljanja zaključili smo da u pjesmi želimo Dženana Lončarevića. Vrhunskog pjevača, kolegu, čovjeka koji osjeća i živi glazbu . Sretna sam što je čim je čuo pjesmu, pristao je na duet i što su se naši glasovi tako dobro stopili u ovoj pjesmi. Jako sam ponosna na našu suradnju i jedva čekam čuti reakcije publike diljem regije, želim da je zapjevamo zajedno na koncertima", ispričala je Indira uoči premijere pjesme i spota.

Pjesma ''Lopovi u tami'' prikazuje talente oboje umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 +27 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića netipična je žena nogometaša, a odmah je jasno zašto se on zaljubio u njezinu osobnost!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 1 +26 Georgina Rodriguez - 5 Zanimljivosti Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene