sretni zajedno!

Igor Kojić oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena i pohvalio se da uživa u lijepom društvu!

Igor i Nataša Kojić Igor i Nataša Kojić Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Nataša Kojić Igor i Nataša Kojić Igor i Nataša Kojić Igor i Nataša Kojić Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić - 4 Nataša Kojić - 3 Nataša Kojić - 1 Nataša Kojić (Foto: Instagram) +17 Nataša Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Igor Kojić na društvenim mrežama pokazao je da provodi vrijeme s jednom od najvažnijih žena u svojem životu.

 

Severinin bivši suprug Igor Kojić oglasio se na društvenim mrežama nakon dugo vremena.

Igor je u pričama na svojem profilu na Instagramu pokazao da uživa u društvu jedne od najvažnijih žena u svojem životu, svoje sestre Nataše Kojić, a objavio je njezinu fotografiju iz glazbenog studija, koju možete pogledati u galeriji.

Nataša inače živi u Los Angelesu i se bavi iznajmljivanjem stanova te skladanjem glazbe pjevačima koji su manje poznate zvijezde.

Igor i Nataša jako su bliski, a ona je jednim potezom potaknula šuškanja da je njegovu braku sa Severinom došao kraj. Naime, Nataša je malo prije njihova razvoda prestala pratiti Severinu na Instagramu, što javnosti nije promaknulo jer su prije bile jako bliske i objavljivale su zajedničke fotke.

Inače, poznato je da je Igor nakon razvoda od Severine kratko ljubio glumcu Teodoru Bjelicu, a nakon njihova prekida svoj ljubavni život uspješno skriva.

Igor i Severina u braku su bili gotovo šest godina, a razveli su se u kolovozu 2021.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović Zanimljivosti Ovo je pjesma srpske folk-zvijezde koja u rasprodanim arenama izazove najveću reakciju i s njom je svi pjevaju u isti glas!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss Nika Fleiss - 6 +13 Nika Fleiss - 5 Celebrity Naša umirovljena skijašica osvanula s neprepoznatljivim imidžem, više nije plavuša, a ima i dužu kosu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene