Slavi se ljubav

Vjenčanje iz bajke: Slavna manekenka po drugi puta u pola godine izrekla sudbonosno "da"

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz vjenčali su se po drugi put.

Jedna od najljepših žena svijeta Heidi Klum i njezin 17 godina mlađi odabranik Tom Kaulitz vjenčali su se po drugi puta i to na talijanskom Capriju. Slavni top model i gitarist grupe Tokio Hotel još jednom su razmijenili zavjete nakon što su se u veljači vjenčali na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu. 

Pogledaj i ovo Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Treći brak Tajnu skrivali pet mjeseci: Jedna od najljepših žena svijeta udala se za 16 godina mlađeg glazbenika

Pošto je njihova prva svadba bila jako privatna i samo nekoliko ljudi je bilo prisutno, ova druga okupila je sve njihove prijatelje i rodbinu, a upriličena je na luksuznoj jahti na kojoj se udala i Jackie Onassis. 

To je 45. najveća jahta na svijetu, a tjedni najam jahte košta vrtoglavih 4,6 milijuna kuna. Jahtu je 1954. kupio Aristotle Onassis, drugi suprug nekadašnje prve dame SAD-a, Jackie O. Kennedy. 

Tijekom godina impozantnu "'vodenu ljepoticu" posjetili su brojni poznati, među kojima su John Wayne, Frank Sinatra i Marilyn Monroe. Ova megajahta nudi brojne luksuzne sadržaje, među ostalim veliki bazen ukrašen mozaikom, heliodrom, kristalnu dvoranu, wellnes, teretanu, kino... Može primiti do 250 gostiju.

Na svadbi Heidi i Toma bilo je oko 100 zvanika, a među njima su bila i manekenkina djeca. Troškovi vjenčanja penju se do vrtoglavih 3 milijuna dolara, odnosno oko 20 milijuna kuna. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo (Foto: Instagram) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) +8 Antonella Roccuzzo Messi (Foto: Getty) Celebrity Ovo je žena koja je srce najboljeg nogometaša svih vremena zarobila još dok su bili djeca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene