"Da mi džabe daju..."

Hana Hadžiavdagić pohvalila se figurom u badiću, no svu pažnju ukrale su njezine bizarne čizme!

Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 23 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 22 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 21 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 20 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 19 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 17 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 16 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 15 +19 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 13 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković pokazala je da prati trendove fotografijom na kojoj pozira u viralnim velikim crvenim čizmama.

Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković nasmijala je, ali i začudila pratitelje na društvenim mrežama svojim zadnjim objavama.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković Prate ju stotine tisuća! Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se o padu društvenih mreža: "Šteta što ih nisu vratili samo nama koji smo lijepi"

Naime, Hana se na Instagramu pohvalila da je nabavila takozvane velike crvene čizme (engl. Big Red Boots), koje su zbog svojeg bizarnog izgleda postale viralni hit, a radi se o proizvodu umjetničkog kolektiva MSCHF iz New Yorka.

"Opet najljepša vrlo jasno izbjegava sva ograničenja realnosti, birajući proporcije koje nemaju mnogo logičnog smisla... na granici stvarnosti i fikcije", napisala je Hana uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i hit-čizmama, a reakcije njezinih pratitelja bile su podijeljene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

"Da imaš i vreće za smeće na nogama, bila bi top topova", "Da mi džabe daju, ja bi im platila da ih odnesu od mene što prije", "Meni je ovo bas fora", "Premoćno", "Majko mila, "Bravo kraljice", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Hana je na Instagramu pokazala i kako u istim čizmama vježba, spava i kupa se u kadi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Hana je jedna od najpopularnijih influencerica s naših prostora i na Instagramu ima gotovo 700 tisuća pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, ali i svoje izazovne fotografije.

U sretnom je braku sa Tarikom Tabakovićem, s kojim često putuje svijetom, a trenutke s njihovih putovanja također bilježi na društvenim mrežama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 7 Severina - 6 +26 Severina - 5 Celebrity Severina nakon šokantne tragedije u Beogradu otkazala koncert: ''Kad svi zanijeme i tišina zavlada...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +7 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene