Zgodna dama

Mladi gradonačelnik Banje Luke nakon šuškanja o aferi sa starijom pjevačicom pokazao novu djevojku, svojom pojavom privukli su znatiželjne poglede!

Andrea Lužija - 1 Andrea Lužija - 1 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Lužija - 1 Andrea Lužija - 2 Andrea Lužija - 3 Andrea Lužija - 4 Andrea Lužija - 5 Andrea Lužija - 6 Andrea Lužija - 7 Draško Stanivuković - 3 Draško Stanivuković - 1 Draško Stanivuković +2 Draško Stanivuković Galerija

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pokazao je svoju novu djevojku, zbog čega je ubrzo postao tema bosanskih medija.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na svojim se društvenim mrežama pohvalio fotografijom s novom djevojkom. Stanivuković je na svom profilu na Instagramu, samo dva dana nakon što je njegova bivša, Tanja Savić obznanila da ima novog dečka, pilota Muhameda Mikija Bešića, objavio fotografiju s djevojkom Andreom Lužijom.

Draško i Andrea držali su se za ruke i prikupili sve znatiželjne poglede okupljenih. Ona je zablistala u traper-minici i bijeloj majici, dok je gradonačelnik nosio tamne hlače i bijelu majicu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Stanivuković svoj profil inače ne koristi za prikazivanje privatnih događanja u svome životu, već je to uglavnom njegovo glasilo za političke odluke i stavove.

S druge strane, Andrea je Stanivukovića prvi put pokazala u svibnju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, a ona je podijelila njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Lužija (@andrea.luzija)

Sudeći po njezinim objavama na Instagramu, Draškova djevojka živi na visokoj nozi. Često uživa na raznim egzotičnim destinacijama, a na društvenim mrežama prati je više od četiri tisuće ljudi.

Podsjetimo, 30-godišnji Draško izazvao je veliko zanimanje javnosti zbog navodne afere s udanom 38-godišnjom srpskom folk-pjevačicom Tanjom Savić, zbog koje je čak i ostavio zaručnicu Kristinu Beronju.

Pjevačica i gradonačelnik aferu su navodno imali početkom 2022. godine, a prije nje šuškalo se da ljubi i pjevačicu Kiju Kockar.

On je o svemu tome mudro šutio, a medijske stupce nastavio je puniti svojim javnim političkim istupima, ali i zgodnim tijelom koje održava redovitim treninzima.

Prilično je aktivan na svim društvenim mrežama, a izdvaja se i po bogatom profilu na TikToku, na kojem objavljuje svoje obilaske, poruke građanima i slično.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 2 +21 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik se raspisala o svom radu u polju, a onda joj se javio uskoro bivši zet Charles s komentarom: "Kako da nekoga mrzim?"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene