Idete?

Prvi put u povijesti Zagreb organizira javno gledanje Eurosonga, zna se lokacija i vrijeme

Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 1 In Magazin 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 +17 Baby Lasagna - 3 Galerija

Grad Zagreb prvi put u povijesti organizira javno gledanje Eurosonga, Baby Lasagna veliki je favorit za pobjedu.

Zagrepčani i svi koji se tamo nađu će u subotu moći gledati Eurosong na velikom ekranu.

Grad Zagreb prvi put organizira javno gledanje finala Eurosonga, koje će se održati u subotu, 11. svibnja, s početkom od 20 sati na Europskom trgu, piše na njihovoj službenoj stranici. 

Hoćete li ići?

  • Da!
  • Ne, gledat ću kod kuće
  • Neću gledati Eurosong

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Svi se nadaju prolasku Baby Lasagne u finale, pa čak i pobjedi, a po prvi put otkako je Eurovizije svog će predstavnika Hrvati moći podržati u velikom broju.

Pogledaji ovo Petra Mede - 1 Zanimljivosti Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

Lasagna je trenutno prvi favorit na kladionicama s 24% šanse za pobjedu, a na Eurosongu ga prvi put gledamo u utorak, 7. svibnja, u prvom polufinalu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić i Sanja Pilić Goran Vinčić - 2 Goran Vinčić - 3 +25 Goran Vinčić - 1 Celebrity Naš najtraženiji komičar viđen je u rijetkoj šetnji centrom Zagreba, a evo u čijem je društvu ovoliko uživao

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Garcia Obregon - 12 Ana Garcia Obregon - 10 Ana Garcia Obregon - 9 +26 Ana Garcia Obregon - 8 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene