slavni počeci

Goran Višnjić stigao na odmor u rodni Šibenik, u ugodnom društvu je posjetio festival koji mu puno znači

Goran Višnjić Goran Višnjić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić +0 Goran Višnjić Galerija

Gorana Višnjića fotografi su uhvatili u Šibeniku na Međunarodnom dječjem festivalu, na kojem je nekoć i sam krenuo u glumačke vode.

Naš poznati glumac Goran Višnjić vratio se u Hrvatsku nešto ranije nego prošle godine, a svoj dolazak nije prijavio na društvenim mrežama. Ipak, fotografi su ga uhvatili u rodnom Šibeniku na 61. Međunarodnom dječjem festivalu.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

Iskoristio je priliku za posjetiti festival na kojem je još kao dječak krenuo ju glumačke vode, a bio je u društvu svog sina. Na Instagramu u posljednje vrijeme nije objavljivao nove fotografije, a čini se kako mu privatnost paše.

Podsjetimo, Goran Višnjić se prošle godine iz Kalifornije preselio u Veliku Britaniju gdje posljednjih mjeseci radi na novim projektima. Njegova holivudska karijera traje više od 20 godina, a jedna od najzapaženijih uloga mu je ona u seriji "Hitna služba" u kojoj je glumio uz bok svjetskim zvijezdama poput Georgea Clooneyja.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović (Foto: John Pavlish) Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nekad i sad Naša operna diva udala se za svojeg profesora kojega je sama i zaprosila, a sada se prisjetila kako su izgledali prije više od 20 godina

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Celebrity Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene