kod kuće je prava zvijezda!

Dobro raspoloženi Goran Višnjić uživao na koncertu u Šibeniku u omiljenom društvu, svi pogledi bili su upućeni prema njima

Goran Višnjić Goran Višnjić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić +0 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić snimljen je na Vanninu koncertu u Šibeniku sa svojim sinom Tinom.

Glumac Goran Višnjić ljeto provodi u rodnom Šibeniku, gdje je prava zvijezda i ne može se negdje pojaviti neopažen.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić "Dame i gospodo..." Goran Višnjić pokazao kako je izgledao dok je bio mladić, komentar Nine Badrić na ovaj prizor je pravi hit!

Fotografi su ga za vikend snimili na koncertu pjevačice Vanne na Tvrđavi svetog Mihovila, na koji je sa sobom poveo svojeg 14-godišnjeg sina Tina.

Dobro raspoloženi glumac cijelo se vrijeme smješkao i javljao poznanicima te obožavateljima u publici, a osmijeh s lica nije skidao ni njegov sin.

Višnjić u Šibeniku boravi još od kraja lipnja, kada je prisustvovao Međunarodnom dječjem festivalu na kojem je i sam, kao dječak, prvi put zaplivao glumačkim vodama.

Svoju bogatu karijeru posljednjih je dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje te proteklih mjeseci tamo radi na novim projektima.

Osim Tina Goran sa suprugom Evom ima i sina Viga te kćer Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene