Teški počeci

Glumica otkrila: 'Kad bih došla kući, suočila bih se s groznom samoćom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica došla je na Filmski festival u Cannesu, a ni ovoga puta ova vatrena crvenokosa nije prošla nezamijećeno.

Slavna glumica Julianne Moore do sada je odglumila razne uloge, a jedna od posljednjih zapaženijih je ona u filmu 'Maps to the Stars' Davida Cronenberga.

Pogledaj i ovo May December pogledati čim prije! Jedan od provokativnijih filmova koji ćete pogledati ove godine: Zbunit će vas, ali bit će vam drago jer se našao na vašoj listi!

Slavna hollywoodska obitelj Weiss (Julianne Moore i John Cusack) nađe se u zbrci kada iz ustanove za mentalno nestabilne osobe izađe njihova kćer Agatha (Mia Wasikowska). Agatha je piromanka, no ona nije jedino nesavršeno biće u filmu. Njihov 9-godišnji sin liječi se od ovisnosti o alkoholu, a ni Cusack ni Moore nisu oličenje savršenog bračnog para.

Seks na zadnjem sjedištu limuzine: 'Bilo je jako znojno'

No njezini počeci nisu bili tako glamurozni, otkrila je u intervjuu za The Guardian. 'Sjećam se kad sam tek počela glumiti da sam išla s jednog seta na drugi te se tada ništa drugo nije događalo u mom životu. A kad bi se na kraju napornog dana vratila u svoju hotelsku sobu, suočila bih se s groznom samoćom jer više nije bilo kamera koje te prate i ostala bih sama. Tada bih zapitala samu sebe - tko sam ja?', prisjeća se glumica.

Moore je planirala postati liječnicom, no na kraju je završila u glumačkim vodama.

U New York se doselila i osnovala obitelj s Bartom Freundlichom te par ima dvoje djece. Prije nekoliko godina, kada joj je majka preminula, glumica je zatražila britansko državljanstvo. 'To je bio iskaz poštovanja prema mojoj mami. Mama je došla u SAD vrlo mlada te se mlada i udala. No, nije nikad bila Amerikanka. Uvijek je bila Škotkinja i potrudila se da i ja spoznam taj dio sebe', rekla je Moore sa suzom u oku.

Moore je priznala i kako joj pojavljivanje na crvenom tepihu teško pada i da se divi osobama koje to odrađuju bez problema. 'Oni znaju kako se postaviti. No, meni to nije tako lako, jednostavno se ne osjećam prirodno na crvenom tepihu', rekla je glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene