još jedna oboljela zvijezda

Poznata glumica zaražena koronavirusom, nije otkrila što je s mužem i kćeri: "Nije lijepo, pazite na sebe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Indira Varma, koja glumi u popularnoj seriji "Igra prijestolja", vijest je objavila na Instagramu.

Nakon što je prije nekoliko dana Kristofer Hivju (41) objavio da je pozitivan na koronavirus, i njegova kolegica iz serije "Igra prijestolja" Indira Varma (46) otkrila je da je i ona. 

Pogledaj i ovo Žarko Batinović - 3 I dalje u komi... Poznati Splićanin i dalje se u bolnici bori za život, a njegov prijatelj posvetio mu je emotivnu objavu: "Ovo više stvarno nema smisla..."

"Tako sam tužna što su naš i još mnogi showovi diljem svijeta pogođeni pandemijom koronavirusa. U krevetu sam i nije lijepo. Pazite na sebe i svoje zdravlje i budite dobri prema drugima", napisala je glumica na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So sad our and so many other shows around the world have gone dark affected by the Covid-19 pandemic. We hope to be back soon and urge you all (and the govt) to support us when we do. Phoenix/ Seagull rising from the ashes. I’m in bed with it and it’s not nice. Stay safe and healthy and be kind to your fellow people.❤️💜❤️

A post shared by Indira (@indypindy9) on

Obožavatelji su joj poželjeli brz oporavak, a prijatelji poručili da im se javi ako nešto treba. Inače, Indira u popularnoj seriji "Igra prijestolja" tumči Ellariju Sand, a zbog pandemije koronavirusa otkazali su joj i predstavu "The Seagull" u Londonu. 

Varma nije otkrila jesu li se zarazili i njezin muž, glumac Colin Tierney (52) i njihova kći Evelyn. 

Osim Hivjua i Varme, zaraženi su i glumci Rachel Matthews (26), Tom Hanks i supruga Rita Wilson, Idris Elba i Olga Kurylenko te pjevačica Charlotte Lawrence (19). 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme - 3 +0 Valentina Walme - 6 Celebrity Lijepa plesačica u seksi kombinaciji zavodi s forom holivudskog glumca, a imun nije ostao ni naš poznati voditelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene