Grozan gubitak

Glumca šokirala iznenadna smrt partnerice: "Ne znam kako dalje, srce mi je slomljeno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marc Maron i Lynn Shelton dugo su bili prijatelji, a nedavno su započeli vezu.

Zvijezda serije "Glow" Marc Maron (56) progovorila je o iznenadnoj smrti svoje djevojke, redateljice Lynn Shelton. 

Naime, Lynn je preminula 15. svibnja u 54. godini od neidentificiranog poremećaja krvi. "Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Liječnici je nisu mogli spasiti, iako su se svojski trudili da uspiju. Ovo je poražavajuće. Srce mi je slomljeno, u potpunom sam šoku i ne znam kako krenuti dalje. Htio sam se obratiti ovim putem kako bi svi koji su je poznavali znali, neki su čuli, neki još nisu", rekao je Marc za Indie Wire.

Glumac je istaknuo koliko ga je pogodila smrt njegove djevojke. "Bila je puna radosti, prelijepa, ljubazna, karizmatična. Smijali smo se zajedno, započeli smo zajednički život i zaista ne mogu vjerovati što se događa. Ovo je grozan i tužan gubitak", rekao je Maron, koji je s Lynn surađivao i na seriji "Glow". Glumac je poznat i po ulozi u filmu "Joker". 

Redateljica je prije samo sedam dana objavila posljednju fotografiju sa sinom Milom povodom Majčina dana i istaknula kako je on najbolje što je pomogla donijeti na ovaj svijet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marcmaron on

Od Lynn se oprostila holivudska glumica Reese Witherspoon. "Slomljena sam nakon što sam čula da je jučer preminula Lynn Shelton. U potpunom sam šoku što ova živopisna, talentirana i redateljica nije s nama. Lynn je bila jako strastvena oko naše serije Little Fires Everywhere", napisala je Reese.

Shelton je tijekom svoje redateljske karijere radila na mnogim popularnim serijama, među kojima su "Mad Men", "New Girl", "The Good Place". Redateljica je dugo bila prijateljica s Marcom, a on je otkrio u intervjuu krajem ožujka da su nedavno započeli vezu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene