''Još jedan blagoslov''

Čeka drugo dijete s nećakinjom bivše supruge: Jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu šokira svijet svojom ljubavnom pričom!

Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 37 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 20 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 19 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 16 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 14 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 18 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 21 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 11 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 10 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 8 +26 Givanildo Vieira de Sousa i Camila Angelo - 7 Galerija

Bizarna priča dolazi iz svijeta nogometa, brazilski nogometaš Givanildo Vieira de Sousa čeka dijete s Camilom Angelo, a javnost šokira činjenica da je ona nećakinja njegove bivše supruge.

Brazilski nogometaš Givanildo Vieira de Sousa, poznatiji pod nadimkom Hulk, bio je jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu, a osim svojim talentom, pozornost javnosti privlači i ljubavnim životom.

Ovog puta ponovno se našao u središtu pozornosti. Naime, objavio je da čeka drugo dijete s Camilom Angelo, a to ne bi bilo nimalo čudno da ne znate tko je ona.

Camila je nećakinja njegove bivše supruge Iran Angele de Souze, a Hulk joj je 12 godina bio ujak.

Hulk je bio 12 godina u braku s bivšom suprugom, a onda su se 2019. rastali. Javnost je za njegovu vezu s Camilom saznala već u prosincu 2019. On se u rujnu 2020. godine oženio njezinom nećakinjom Camilom, a samo godinu dana kasnije dobili su prvo dijete, kćer Zayu.

Sada im stiže i drugo dijete, a sretnu vijest podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama.

"Htio sam vam zahvaliti na bezbrojnim porukama podrške u vezi s trudnoćom moje supruge. Još jedan sin, još jedan Božji blagoslov", napisao je presretni Hulk.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

S bivšom suprugom Iran također ima dvoje djece.

Ona se jednom oglasila o vezi svoga bivšeg supruga i nećakinje.

"Bila mi je poput kćeri. Dala sam joj sve otkako je došla na svijet. Žrtvovala sam svoje snove više puta kako bi ona mogla ostvariti svoje. Ne govorim samo o materijalnim stvarima jer ih je lako dati kad imate novac, govorim o ljubavi, pažnji, poštovanju... o svemu", izjavila je.

Nogometaš je pak tvrdio da ga je bivša tretirala kao čudovište te je naglašavao da su se on i Camila počeli viđati tek nakon što se rastao od prve supruge.

Jednom je prilikom također priznao da je njegova bivša supruga zatrudnjela nakon samo mjesec dana veze i da je kao pravi muškarac preuzeo odgovornost pa su se vjenčali te da to nije bio brak iz ljubavi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 +27 Neda Ukraden - 6 Zanimljivosti Neda Ukraden pozirala u zagrljaju svima dobro poznatog muškarca: "Našla sam i ja svog djedicu!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Olujić - 4 Monika Olujić - 1 Monika Olujić - 3 Monika Olujić - 5 +21 Mirna Maras Batinić i Monika Kravić Olujić - 5 Nekad i sad Moniku Kravić rijetko viđamo otkako se povukla sa malih ekrana, ali u zadnjem izlasku nije prošla ispod radara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene