Kako joj stoji?

Ronaldova Georgina pozirala je u tradicionalnoj arapskoj nošnji pa prikupila više od 1,7 milijuna lajkova

Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 8 +19 Georgina Rodriguez - 7 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je fotografije na kojima pozira noseći tradicionalnu arapsku odoru, njena fotografija oduševila je stanovnike ove države.

Partnerica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez objavila je nekoliko novih fotografija na svom Instagramu, a pozirala je pored zastave Saudijske Arabije noseći tradicionalnu odoru.

Ovaj ogrtač koji je nosila zove se abaja, a njena objava prikupila je više 1,7 milijuna lajkova te se izuzetno svidjela pratiteljima.

Ronaldova partnerica viđena je nedavno kako kupuje u trgovini saudijskog brenda parfema Laverne u Rijadu, gdje su fotografije i nastale, a u objavi je svima čestitala Dan državnosti Saudijske Arabije.

Međutim, iako je pokušala održati tradiciju, Georgina je i ovom odjevnom kombinacijom istaknula svoj bujni dekolte zbog kojeg su je na početku mnogi u državi vrijeđali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Inače, Georgina je snimila kampanju za parfem Laverne, a tom se prilikom osvrnula na svoj život u Saudijskoj Arabiji.

''Osjećam se vrlo sigurno u ovoj zemlji i zaista cijenim njene obiteljske vrijednosti. Jako sam sretna što se mogu povezati s ovim rajem na Zemlji. Moć i magija u saudijskoj pustinji su nevjerojatne'', izjavila je.

Podsjetimo, Georgina se tijekom svog boravka u toj zemlji mora pridržavati strogih pravila odijevanja koja je prekršila ubrzo nakon preseljenja. Ali čini se da su joj mnogi to ipak oprostili jer se ova Argentinka i dalje hvali fotografijama u badiću i u izazovnim kombinacijama na društvenim mrežama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Dvorka i Toni Dalić - 2 Dvorka i Toni Dalić - 1 +18 Dvorka i Toni Dalić - 4 Celebrity Zlatko Dalić pohvalio se predivnim vijestima u svojoj obitelji, ne krije koliko je ponosan i sretan!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene