morate vidjeti i njegovu reakciju

Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Instagram/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Junior Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 6 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 4 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s djecom Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 3 Georgina Rodriguez +20 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez pokazala je što je poklonila Cristianu Ronaldu Junioru za rođendan, a njegova reakcija potaknula je lavinu komentara.

Najstariji sin nogometaša Cristiana Ronalda i njegov imenjak Cristiano Ronaldo Junior proslavio je 14. rođendan.

Ronaldova partnerica Georgina Rodriguez čestitala mu je na društvenim mrežama, a usput je pokazala i što mu je poklonila.

"Sretan rođendan mom velikom dječaku! Volim te do mjeseca i natrag", napisala je Georgina uz jednu fotografiju s mlađim Cristianom i video u kojem tinejdžer otvara njen poklon.

Georgina mu je poklonila skupocjeni Louis Vuitton kofer, a zatim su mu mlađa braća i sestre otpjevali rođendansku pjesmu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ispod objave mnogi su komentirali reakciju Cristiana Juniora na Georginin poklon, jer se u videu jedva nasmijao i na kraju je pokazao palac prema gore.

"Zašto je uvijek tako nesretan? Možda jer ima sve i više ga ništa ne može nasmijati?", "Što će mu pobogu kofer u tim godinama?! Očito nije sretan zbog poklona", "Ne izgleda nimalo sretno", "Evo ti kofer, spakiraj se i iseli", neki su od brojnih komentara s društvenih mreža.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji - 1 Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

Pogledaji ovo Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i njegova Georgina ne mogu biti zaljubljeniji, ali ni zgodniji: Pogledajte prizore kojima su izazvali divljenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Princ William s djecom Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 +25 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori Bianca Censori +31 Bianca Censori Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene