Ljubavna idila

Izgubio milijune na novom filmu, no zato ima zlatnu djevojku uz sebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se u prvom tjednu prikazivanja njegov novi film nije proslavio, slavni se glumac u velikom stilu sa suprugom pojavio na premijeri u Tokiju.

Najnoviji film slavnog Georgea Clooneyja, 'Tomorrowland', prema pisanju svjetskih medija, razočarao je kritiku i publiku. Naime, u Disneyjev je film uloženo 180 milijuna dolara, a u prvom je tjednu prikazivanja zaradio 'skromnih' 32,2 milijuna dolara. Očekivanja su, naravno, bila puno viša.

Pogledaj i ovo Amal Clooney Kao opčinjen! Nikad ljepša dobro poznata odvjetnica zasjenila je nekad najpoželjnijeg frajera, pogledajte kako on pazi na nju i treperi pokraj nje!

Clooney je molio Amal pola sata: Nije li ovo najslađa prosidba ikad?

No, čini se kako se Clooney ne zamara brojkama – sa suprugom Amal pojavio se na premijeri filma u japanskoj prijestolnici, a par je zablistao! I to doslovno, s obzirom na to da je lijepa Amal nosila zlatnu haljinu Maison Margiele zbog koje su sve oči bile uprte baš u gospođu Clooney.

Idilične dane ljubavne sreće slavnim supružnicima ništa ne može poremetiti pa čak ni relativan neuspjeh novog filma slavnog glumca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene