Dugo ih nije bilo

Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 3 Frano i Milena Lasić - 1 Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić - 5 Frano Lasić - 3 Frano Lasić - 5 Frano Lasić - 4 +2 Frano Lasić - 3 Galerija

Frano i Milena Lasić bili su jedne od glavnih zvijezda dodjele Naxi nagrada koja je održana u Beogradu.

Glumac Frano Lasić i njegova supruga Milena bili su jedni od uzvanika dodjele nagrada Naxi zvijezda u Beogradu, a njihovo je rijetko pojavljivanje izazvalo veliku pažnju.

Pogledaj i ovo Frano i Milena Lasić Prekrasna obitelj Frano Lasić i supruga privatni život skrivaju za sebe, ali su novom fotografijom pokazali jedan mali dio

Lijepa 35-godišnja Milena za svečanu je prigodu odabrala crnu haljinu s prorezom i dekolteom pa sve oko sebe bacila u drugi plan, a 67-godišnji Frano, koji nije skidao ruke s nje, odlučio se za tamno elegantno odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno.

Frano i Milena u javnosti se ne pojavljuju često, a vjenčali su se u svibnju 2015. godine nakon tri godine veze. On je zbog nje preselio u Beograd, a prije dvije godine dobili su sina Nikolasa.

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom. Glumac iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.

Frano se i dalje aktivno bavi glumom, pa se nedavno našao u medijima zbog transformacije u beskućnika zbog koje ga isprva nitko nije mogao prepoznati. Fotografiju je objavio sam na Instagramu, a na njoj nosi staru, poderanu odjeću i tenisice, a kosa i brada su mu dugačke i raščupane.

Osobe koje su se pobrinule za ovu masku zaslužuju dobiti nagradu, a nema sumnje da će Frano i ovakvu ulogu savršeno odraditi.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sharleen Spiteri - 2 Sharleen Spiteri - 1 Sharleen Spiteri - 3 Sharleen Spiteri +10 Sharleen Spiteri - 2 Nekad i sad Bila je velika zvijezda 90-ih i s kultnim je bendom nizala hit za hitom, a danas ju rijetko viđamo u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene