Sve je iznenadila

Franku ovakvu dugo nismo vidjeli: Objavila fotku u skroz prozirnoj haljini pa upitala fanove za savjet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Franka Batelić na Instagramu je objavila izazovnu fotografiju na kojoj pozira u prozirnoj haljini.

Otkako je postala majka, pjevačica Franka Batelić na svojim društvenim mrežama uglavnom dijeli preslatke trenutke sa svojim sinom Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom, pa je tako jednom od posljednjih fotografija uspjela sve iznenaditi.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka nije u tatinom! Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao

Naime, 27-godišnja Franka je objavila seksepilnu fotografiju na kojoj pozira u dugačkoj prozirnoj haljini ispod koje se jasno vidi crno donje rublje, a vruće izdanje upotpunila su vamp šminka i frizura.

"Dvije pjesme su spremne. I ne mogu se odlučiti koju izbaciti prije. Ekipaaa, imate kakvih želja? Nešto energičnije, plesnije? Shoot", napisala je Franka uz fotografiju i dala naslutiti da nam sprema nešto itekako zanimljivo .

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Moram priznati da me zaintrigiralo ovo totalno drugačije, pomalo neočekivano, ali ipak navijam za plesno i energično", "Ajme Frankić jedva čekam čuti nove pjesme. Vjerujem da ćeš nas opet iznenaditi s nečim novim i drugačijim", "Što energičnije, to bolje", "Dobro bi došla i totalno drugačija, pomalo neočekivana, no ja navijam za energičnu i plesnu za ove ljetne dane", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +0 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Dikan se pohvalio lijepom kćeri Lanom, opisom uz fotografiju jasno je dao do znanja koliko je ponosan na nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene