Fit mama!

Fani Stipković jedva se dočekala vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti, mnogi joj se dive jer se na to odlučila samo tri mjeseca nakon poroda!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 +21 Fani Stipković - 2 Galerija

Fani Stipković krenula je s ozbiljnim treninzima nakon rođenja svog sinčića, ovim tempom lijepa mama brzo će se dovesti u formu kao i prije trudnoće.

Naša sportska novinarka Fani Stipković nedavno je rodila svog sinčića Nicolasa, ali već sada pohvalila se kako ne želi gubiti vrijeme i s Novom godinom opet je krenula i u teretanu.

Iako je i tijekom trudnoće uspjela zadržati svoju figuru, Fani si je s teškim treninzima u teretani zacrtala cilj da se opet dovede u formu kao i prije trudnoće.

''Povratak u formu nakon trudnoće'', napisala je i sama u opisu videozapisa na kojem vježba na nekoliko različitih sprava u ružičastom sportskom kompletu od tajica i majice.

Pratitelji su je u komentarima podržali, a jedna kolegica pitala ju je koliko je kila dobila u trudnoći na što je ona odgovorila: ''Puno!!!'' uz emotikon smijeha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Prije trudnoće Fani je često vodila intenzivne treninge, a od njih nije odustala ni u drugom stanju te je vježbala dok god je mogla. Posljednji videozapis prije nego je rodila podijelila je u rujnu prošle godine sa sata pilatesa.

Podsjetimo, sina je Fani dobila u braku s bivšim španjolskim nogometašem Fernandom Hierrom. Par je svoju vezu ispočetka skrivao do javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Vjenčali su se u rujnu 2023. godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 11 Zdravko Čolić - 10 +25 Zdravko Čolić - 8 Nekad i sad Možete li Čolu zamisliti s kratkom kosom? Evo kako je izgledao kad je služio vojni rok: ''Šmeker i u vojsci!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene