Rizična bluza

Proslavila se u reklami za grudnjak, ali jasno je da ga ovaj put nije imala, pa se samo čekalo da napravi koji pogrešan korak

Eva Herzigova (Foto: Instagram) Eva Herzigova (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Herzigova (Foto: Instagram) Eva Herzigova (Foto: Instagram) Eva Herzigova (Foto: Instagram) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Instagram) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Instagram) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: AFP) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: AFP) Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) +0 Eva Herzigova i Gregorio Marsiaj (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Herzigova na Filmskom festivalu u Cannesu pojavila se u rizičnoj bluzi koja je jedva obuzdala njezine grudi.

Prelijepa Čehinja Eva Herzigova (48) stekla je svjetsku slavu u 90-ima, kada je snimila reklamu za legendarni Wonderbra, nakon čega je postala jedna od najtraženijih manekenki svojeg doba.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Nosila je revije za sve vodeće dizajnerske kuće, krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa, bila je anđelica Victoria's Secreta, a okušala se i kao glumica u nekoliko filmova, među kojima je najpoznatiji "Žena mog najboljeg prijatelja" iz 1998. godine.

Iako su dani najveće slave danas daleko iza nje, Eva je i dalje glavna zvijezda gdje god se pojavi, pa tako nije mogla proći nezapaženo na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu, gdje se pojavila bez grudnjaka.

Nosila je bijelu bluzu s potpuno otkrivenim leđima i dubokim bočnim prorezima koja je jedva obuzdala njezine grudi i svi su samo čekali da napravi jedan pogrešan pokret, no iskusna manekenka uspješno je pokazala točno onoliko koliko je htjela.

Rizičnu bluzu kombinirala je sa šljokičastim hlačama visokog struka koje su dodatno izdužile njezine vitke noge te je strpljivo pozirala fotografima iz svih kutova, baš poput profesionalke kakva i jest.

Inače, Eva je majka trojice sinova, Georgea (13), Phillipea (9) i Edwarda (7), koje je dobila s partnerom, talijanskim poduzetnikom Gregorijem Marsiajem. Iza sebe ima jedan propali brak s Ticom Torresom, bubnjarom grupe Bon Jovi. Par je u braku proveo samo dvije godine, od 1996. do 1998., a Marsiaj joj je druga ozbiljna veza u životu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene