Zanimljiv par

Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 1 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda - 3 Eni Šukunda - 6 Eni Šukunda - 7 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda - 1 Galerija

Eni Šukunda udala se za 13 godina starijeg zaručnika Miroslava nakon što su godinu dana bili zaručeni.

Bivša Miss Supranational Eni Šukunda izrekla je sudbonosno da svom zaručniku Miroslavu Gavriloviću, koji ju je zaprosio prije godinu dana, a romantične trenutke njihova dana podijelila je na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ivona Vuković - 1 Ide u finalni izbor U Splitu održan izbor za Miss Supranational, evo tko je ljepotica koja je ponijela titulu najljepše Dalmatinke

31-godišnja Eni blistala je kao mladenka u bijeloj vjenčanici s dubokim prorezom s prednje strane i dekolteom, a 44-godišnji mladoženja Miroslav bio je šarmantan u crnom odijelu koje je začinio crvenim cipelama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annie Šukunda Gavrilović ✨ (@annie_sukunda_gavrilovic2)

Ceremonija je bila skromna, ali svoj posebni dan pamtit će po puno smijeha i zanimljivih trenutaka.

"Što od strane nas, što od strane kumova. Zaista je to bio jedan lijep dan. Bilo nas je samo četvero, ali najzanimljiviji trenutak bio je kad smo već stali pred matičara i shvatili da je kum ostavio prstenje u autu. Svi smo se grohotom nasmijali, a on je morao trčati do auta", otkrila je Eni za 24 sata.

Nakon vjenčanja par se otputio na medeni mjesec u Dubai, a Eni je objavila već nekoliko fotografija i pokazala kako uživaju i koliko im je lijepo.

Eni je titulu Miss Supranational ponijela 2017. godine, a nedavno je za IN magazin otvoreno progovorila o estetskim operacijama kojima se odlučila podvrgnuti i drastično promijeniti izgled. 

U pitanju su bili brojni zahvati, a ispričala je i što je sve radila.

''Napravila sam midfacelift. To je kao srednji facelifting koji se preporučuje mladim ženama, ženama u srednjoj dobi za zatezanje crta lica. Napravila sam chick lift, cat eye i lip lift. Htjela sam samo vratiti crte lica koje sam imala u mladosti. Zbog pušenja, teške šminke ranije, načina života... To sve nosi svoje, lice se opusti. U tom slučaju jedino je facelift trajna pomoć'', objasnila je, a za usne kaže da su prirodne.

''Prirodne! Prirodne! Ja sam samo podigla usnicu rezom, što je prirodno, moja puna usta koja svi ističu moja su usta'', izjavila je bila Eni za IN magazin.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Belošević - 2 Goran Belošević - 3 +0 Bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević (Foto: IN Magazin) Celebrity Ecija Ivušić opet ljubi? U zagrebačkoj zračnoj luci poljupcima ju je dočekao naš poznati glazbenik!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene