56 joj je godina!

Odigrala je jednu ulogu, i to potpuno gola, a u inat svima snimila je naslovnicu za Playboy

elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju elle macpherson, jeffrey soffer (Foto: Getty) elle macpherson, arpad busson (Foto: Getty) Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) +0 Elle Macpherson (FOTO: Profimedia) Galerija

Elle Macpherson već 38 godina bavi se manekenstvom, a na tijelu joj zavide i upola mlađe kolegice.

Australski model Elle Macpherson dobila je laskavi nadimak "The Body" ("Tijelo") još 1989. kada joj ga je nadjenuo magazin Time. 

Pogledaj i ovo Elle MacPherson (Foto: Instagram) "The Body" S 55 godina izgleda ovako čarobno, no muškarci koje je birala mogli bi vas iznenaditi, a jedan i šokirati

Iako slavi 56. rođendan, Elle na fotografijama u minijaturnim badićima pokazuje koliko se malo promijenila, a na izgledu joj zavide i upola mlađe manekenke. 

Macpherson je visoka 185 centimetara i ako postoji savršena figura, ona ju svakako ima. Elle je svojedobno otkrila da su tajna njezina izgleda dodaci prehrani, vježbanje na otvorenom, limfna drenaža i meditacija. Usto pije velike količine filtrirane vode. 

"Budući da sam rođena u Australiji, normalno je da se najugodnije osjećam pored mora. Stoga sam doista blagoslovljena što živim u Miamiju, u blizini Bahama", rekla je Elle. 

Macpherson se uz zavidnu manekensku karijeru posvetila i majčinstvu te ima sinove Arpada Fylnna (22) i Aureliusa Cyja (17), koje je dobila s financijerom Arpadom Bussonom (57). 

"Ona je najbolja majka na svijetu. Znam da to svi kažu, ali ona je zaista. Oduvijek je posvećena meni i bratu Cyju. To pokazuje od načina na koji bira svoje nove angažmane do toga što nam kuha", rekao je njezin sin Flynn. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go beginning of the week !!!@welleco #SuperElixirChallenge. New year, new start 💚 Try two teaspoons of #SuperElixirGreens every day in water or a smoothie every day for 30 days. To support gut health, immune system and glowing skin. Share your progress on Instagram with #SuperElixirChallenge (I’ll be watching 👀) to win a six month supply of Super Elixir! 💚💚 Free ground shipping welleco.com @alique_studio @vogueparis

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Elle se 2013. udala za poduzetnika Jeffreyja Soffera (52), a prema pisanju stranih medija razveli su se 2017. i manekenka je iz braka izašla bogatija za 79 milijuna dolara. 

Inače, Macpherson se od prvog muža, 20 godina starijeg modnog fotografa Gilles Bensimon (76) razvela nakon tri godine braka.

Kako pišu strani mediji, Elle je trenutačno u vezi s britanskim liječnikom Andrewom Wakefieldom (63), koji je još u braku. On je podigao puno prašine u javnosti govoreći da je protiv cijepljenja.

Manekenka je nakratko zalutala i u glumačke vode odigravši glavnu ulogu 1994. u filmu "Sirene" skupa s Pamelom Rabe, Portijom de Rossi i Kate Fischer. 

Elle se zbog filma skinula potpuno gola kao i njezine kolegice. Američki mediji tada su tragali za njezinim privatnim golišavim fotografijama kod obitelji i prijatelja, pa ih je manekenka odlučila nadmudriti. 

Naime, odradila je snimanje za magazin Playboy za svibanj 1994., a kako je rekao fotograf koji je slikao, cijeli posao odrađen je prema njezinim uvjetima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić (FOTO: Instagram) Ivana Mišerić (Foto: Instagram) +0 Ivana Mišerić (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Mišerić objavila fotografije iz bolničkog kreveta pa sve zabrinula: "Doma smo, nema panike"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene