uzvratila zlobnicima!

Ella se pohvalila brutalno isklesanim trbuhom, ali pozornost je ukrao drugi dio na njezinu tijelu: "Stvarno čudan, gori od mog"

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Stjepan Ursa - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik u novoj objavi na svojem profilu na Instagramu pokazala je da izgleda fantastično, no uvijek ima onih koji će naći nešto negativno.

Influencerica Ella Dvornik ne skriva koliko voli provoditi vrijeme u teretani pa se na društvenim mrežama često javlja iz nje. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Ovog puta odlučila je pokazati i svoj fantastični napredak. Objavila je fotografiju na kojoj pozira u kratkim tajicama i crop-topu koji je u prvi plan stavio njezin isklesani trbuh.

"Reći ću vam jednu stvar. Cilj je da mi ovako izgleda trbuh, a da se ne naprežem i ne izgledam na fotkama kao da je netko prdnuo, ali se pravim da nisam skužila. Nego, svi koji ste se najeli za Uskrs... je l' pala neka novouskršnja odluka? Teretana je danas bila prepuna pa rekoh - tko nije krenuo za Novu, možda je za Uskrs", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

No pratiteljima je pozornost privukao Ellin pupak: "Užas, pokrij to pod hitno!", "Stvarno čudan, gori od mog", "Udari fotošop na taj pupak", "Oprosti, šta ti je s pupkom?"

Nakon mnoštva negativnih komentara, odlučila je odgovoriti svima: 

"Otvorit ću OnlyFans za pupak pa ću i od toga zaraditi. Nemojte mi davati ideje, znate da sam dovoljno luda da mi uspije."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković +15 Iva Jerković Celebrity Iva Jerković objavila prvu zajedničku fotografiju s partnerom i ocem svoje kćeri, dugo je skrivala i da su u vezi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +24 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom uputio posebnu blagdansku čestitku svojim vršnjacima na koju je teško ostati imun: "Prekrasan dječak!"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene