dok cure spavaju

Ella Dvornik pokazala je kako obavlja jednu roditeljsku obavezu: ''Ovaj story nije za mlađe od 11 godina!''

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Kćeri Elle Dvornik i Marija Petrekovića Ella Dvornik, Mario Petreković i Aleksandra Kramberger Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik pohvalila se na Instagramu da stvarno uživa u čarima roditeljstva.

Influencerica Ella Dvornik podijelila je video u kojem je pokazala kako obavlja posao zubić vile dok Balie i Lumi spavaju. 

Prvo se našalila i objavila fotografiju na kojoj je napisala -  da idući stori nije namjenjen mlađima od 11, a onda je snimala kako ispod jastuka uzima zubić koji je bio spremljen u maramicu, a za nagradu je ostavila novčanicu od deset eura. 

U pozadini je svirala pjesma "Zubi zubi zu".

Inače, njezin uskoro bivši muž Charles također se susreo s ovim dječjim problemom, no on je odlučio pitati svoje Instagram pratitelje za pomoć.

"Baliein zub broj tri uspješno pokupljen od zubić vile - mene. Koliko vi eura dajete djeci za svaki zub?", pitao je na svom Instagram storiju.

Ellu i Charlesa dijele roditeljske obveze, zajedno sudjeluju u odgoju svojih djevojčica i zajedno žive, a sve to dok su u procesu razvoda. Ona se nedavno oglasila povodom medijskih napisa koji su kružili o njoj i Charlesu pa je u pričama na Instagramu objavila dio teksta iz jednog članka o njoj i poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", pojasnila je tada.

Da se razvodi od Charlesa Pearcea, potvrdila je sama Ella, i to nakon što su proveli zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll kakvu dosad niste vidjeli: Pratitelji su zbog ovog outfita ostali poprilično iznenađeni!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 1 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 3 Nataša Bekvalac - 2 +25 Nataša Bekvalac - 3 Celebrity Srpska Barbie pozirala u haljini s mnoštvom otvora pa pokazala isklesani trbuh i seksi dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene