Ona mu je sve

U ovaj plesni par ste se već zaljubili, a njegov muški dio sad će vas oboriti s nogu

Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) +0 Edi Maglajlić i Adna Kujundžić (Foto: NOVA TV) Galerija

Edi Maglajlić i Adna Kujundžić iz Bihaća zajedno plešu već 7 godina, a na Supertalent su došli pokazati što sve mogu.

Ovaj plesni par u sedmoj epizodi sedme sezone showa "Supertalent" imao je samo jedan trik za osvajanje žirija - veliku ljubav prema plesu.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

Edi Maglajlić i Adna Kujundžić iz Bihaća zajedno plešu već 7 godina. Dok se Adna plesom počela baviti već sa 7 godina, Edi je, kaže počeo plesati iz zabave sa 17 godina. Ovaj par gledat ćemo i u polufinalu Supertalenta, pa se čini kako za njih ima nešto u tom broju "7".

Adna je već od malih nogu počela pohoditi razna natjecanja pa je tako dugo držala titulu državne prvakinje i viceprvakinje Europe i svijeta, a 2010. postala je europska i svjetska prvakinja u Show Danceu. 2017. u Njemačkoj je ušla u finale Dance World Cupa i osvojila zlatnu medalju. Edi je također osvajao razna natjecanja, a njegovo posljednje natjecanje bilo je 2016. u Frankfurtu kada je bio u finalu natjecanja. Nakon toga, odlučio je prekinuti natjecanja i posvetiti se držanju satova plesa.

"Adna i ja smo na prvu kliknuli kao plesni partneri i s njom je ples sasvim nešto drugo, neka druga dimenzija. Ples nas je upoznao i s njim smo prošli puno kao prijatelji, razna takmičenja, evente, seminare, predavanja... Tako da je ples naše upoznavanje", otkriva nam Edi koji tvrdi kako ne postoji neka tajna takvog bliskog odnosa.

"Jednostavno dvije energije, pozitiva, smijeh i ono što oboje volimo je ono što našu suradnju održava godinama", ističe.

Oboje su presretni jer su dobili sva četiri "da" te ostavili veliki utisak na žiri. "Uvijek sam jako sretna kad Supertalent može poslužiti za prezentaciju višegodišnjeg truda, rada, znoja, odricanja i svega onoga što plesni umjetnik prolazi kroz život, a tako često bude skriven u nekom kutku plesne dvorane bez prilike da pokaže koliko je plesna umjetnost predivan kanal za izraziti emociju, za ispričati priču. Vas dvoje ste mi predivni i uživala sam gledati vas", poručila im je Martina.

"Apsolutno ste iskreni u emociji do stupnja koji je fantastičan, dramski momenti su bili pravi, točni, neforsirani, točno ste ih i mislili i osjećali. Ovo će sigurno ostati jedan od najboljih nastupa ove sezone", bio je Jankov komentar, a Davor se složio s njim.

Za Edija smo za kraj imali jedno neobično pitanje koje je glasilo: da ti netko sada ponudi pozamašni iznos novaca da plešeš s lošijom partnericom, bi li ga prihvatio? "Naravno da ne. Novac ne može kupiti onaj 'klik' gore naveden!"

"Gledajte polufinale Supertalenta i očekujte nešto.... ma gledajte polufinale, nećemo vas razočarati", poručuje ovaj plesni duo. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene