Nasmijala je mnoge

Ecija Ojdanić otkrila da je suprug uspoređuje s jugoslavenskom folk-zvijezdom: "Da to shvatim kao kompliment?"

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Bojan Zibar/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Galerija

Glumica Ecija Ojdanić u opisu nove fotografije koju je objavila na Instagramu otkrila je da ju je suprug Robert Orhel usporedio s Vesnom Zmijanac.

Glumica Ecija Ojdanić redovito oduševljava svoje obožavatelje izgledom u 47. godini života i pravi je dokaz da se tjelovježba itekako isplati, a sada je na Instagramu otkrila kakve joj komplimente daje njezin suprug, redatelj Robert Orhel.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 3 Romantika! Naša poznata glumica pokazala supruga nakon dugo vremena pa otkrila kakvo joj je iznenađenje pripremio

"Kaže muž, tu si mi najzgodnija. Ista Vesna Zmijanac. Da to shvatim kao kompliment?" napisala je u opisu nove fotografije koju je objavila na svojem Instagramu i nasmijala pratitelje, koji se s njezinim suprugom nisu složili.

"Alo, kakva Vesna Zmijanac", "Odmah ga kaznite. Na ovoj slici Vas smije uspoređivati isključivo s Afroditom", pisali su joj pratitelji koji nisu vidjeli sličnost između glumice i poznate jugoslavenske folk-zvijezde.

Mnogi su je počastili i komplimentima na račun izgleda na fotki na kojoj pozira u uskoj bijeloj haljini.

Ecija je u braku s Robertom od 2009. godine i zajedno imaju sina Jakova, dok ona s bivšim suprugom Antom Viljcem ima i kćer Cvitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene