Rasplamsali su atmosferu!

Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

Dragana Mirković u Areni Zagreb Dragana Mirković u Areni Zagreb PR 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 4 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 2 +13 Dragana Mirković u Areni Zagreb - 4 Galerija

Dragana Mirković održala je prvi od dva koncerta u Areni Zagreb, a dovela je i dva sjajna gosta, Ivana Zaka i Bobana Rajovića.

Regionalna zvijezda Dragana Mirković održala je svoj prvi koncert u rasprodanoj Areni Zagreb, kojim obilježava 40 godina karijere. Publika ju je s oduševljenjem dočekala već pri prvim taktovima pjesme Do poslednjeg daha, po kojoj je humanitarna regionalna turneja i dobila ime.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković raspjevala Arenu Zagreb na prvom od dva koncerta, već na prve taktove publika je nadglasala pjevačicu

''Dobra večer dragi moji, dobra večer Zagrebe! Tako je divno vidjeti vas i biti s vama, jedva sam čekala i radovala se ovoj večeri. Presretna sam i ispunila sam već svoj san. 40 godina je za nama narode, ne mogu vjerovati. U tih 40 godina imamo puno predivnih pjesama, uspomena i ljubavi.''

Prepuna zagrebačka Arena i sinoć je četiri sata stvarala uspomene za pamćenje. Na repertoaru se izmijenilo čak šezdeset pjesama, a atmosferu su užarili i gosti.

''Moram reći nešto kratko što nema u sinopsisu - Dragana je žena zbog koje glazbeno postojim i hvala joj na tome'', poručio je Ivan Zak i zajedno su zapjevali njihov novi duet Kad srce stane.

Dragani se na pozornici pridružio i Boban Rajović s kojim je otpjevala njihov hit Gromovi.

''Oduvijek sam bio Draganin fan i slušao sve njezine pjesme, hvala joj što mi je omogućila da budem s vama ovdje večeras.''

Posebno emotivno je bilo kada je stihove ''Da li znaš kako suze teku, kada gubiš onoga koga ljubiš…'' posvetila legendama regionalne scene. Na velikom ekranu izmjenjivale su se crno-bijele fotografije velikana poput Dražena Petrovića, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Dine Dvornika, Arsena Dedića, Nebojše Glogovca i brojnih drugih.

Pogledaji ovo Dragana Mirković - 3 Celebrity Dragana Mirković pojavila se u javnosti nakon razvoda, blistala je od sreće i uzbuđeno poručila: "Dobila sam najveću nagradu!"

Dragana je ranije objavila kako će sredstva od koncerta darovati u humanitarne svrhe. Tako su se među brojnom publikom u Areni našla i djeca iz doma iz Nazorove, koja su Dragani uoči koncerta uručila zahvalnicu s porukom.

Svi su ljudi nekada bili djeca, ali se samo rijetki toga sjećaju… - jedan od najljepših citata Malog princa. Ovo ste baš,pogodili, jer prijatelji mi kažu da sam ja baš ovakva jer nikada nisam prestala biti dijete. Ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i što ću ih malo usrećiti, jer ja sam jako, jako osjetljiva na djecu – poručila je glazbena legenda.

Da donacija u visini od 20.000 eura ide u prave ruke, potvrdila je ravnateljica Centra za djecu Zagreb Jasna Ćurković Kelava.

''Hvala Vam od srca i čestitamo na ovoj važnoj obljetnici u karijeri. Ugodno smo iznenađeni, za nas je ovo vrlo vrijedna i značajna donacija. Imamo puno djece o kojoj brinemo, mnogi od njih su večeras ovdje, vjerujte mi da će ovo svakako doprinijeti poboljšanju uvjeta života u Centru.''

Pjevačica je još jednom pokazala da ima veliko srce i da je publika u metropoli doslovce obožava. Već večeras će ponovno na istom mjestu stati pred zagrebačku publiku, a najavila je još emotivniji i spektakularniji nastup.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 +27 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 7 Maneskin - 8 Maneskin Maneskin +22 Maneskin Celebrity Kako je bend s ulice u kratkom vremenu došao do grupe koja nastupa po svjetskim stadionima? Put nije bio lak, a danas su jedni od omiljenih pobjednika Eurosonga!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene