Jedna je Doris!

Naša diva Doris otkrila tko će joj pripremiti savršeni rođendanski ručak, a ima i iznenađenje za fanove!

Doris Dragović Doris Dragović PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 In Magazin: Doris Dragović - 5 In Magazin: Doris Dragović - 4 In Magazin: Doris Dragović - 3 +0 In Magazin: Doris Dragović - 1 Galerija

Doris Dragović u showu "Dobar dan, Dalmacijo" na Radio Dalmaciji otkrila je što je privuklo pjesmi "Dva smo života" u kojoj je udružila snage s grupom Viva, objasnila je zašto je temu te pjesme teško obraditi, a osvrnula se i na svoj rođendan.

"Dva smo života" emotivna je pjesma o neraskidivoj ljubavi majke i djeteta. Tekst je napisao Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Viva - Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman Leo Škaro.

"Činilo nam se da to i nije baš puno opjevana tema. Neno Ninčević se usudio. Teško je obraditi tu temu, izabrati riječi i sve to skupa, a da te ne odvede u čistu patetiku, da ne ode u neku hiperemotivnost. Ne znam to objasniti jer sam i sama majka sinu, zato sam bila sretna kad je Neno zakucao baš ovakav jedan tekst. Znala sam da se može ispjevati, a da nije plitki prikaz jedne ljubavi za koju svi znamo da postoji. To je Neno", ispričala je Doris Dragović Ines Nosić i Gordanu Vasilju.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 1 veliki izazov već na početku! Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

Otkrila im je i da uskoro izlazi njezina nova pjesma koju potpisuju Vjekoslava i Ivan Huljić.

"Dovoljno smo se hrvali i tukli s tom pjesmom, mi nju i ona nas, tako da smo iskovali nešto lijepo i uskoro će ugledati svjetlo dana', najavila je glazbena diva dan prije Uskrsa, slavi 61. rođendan.

"Sve je u znaku Velikog petka, Velike subote. Ljepše je kad je rođendan iza Uskrsa jer je to vrijeme slavlja, a ovako prije je nekako malo drukčija tema, ali dobro. Bit će to normalno. Uvijek je tu obitelj, malo ćemo sjesti oko stola, i zaova koja kuha. S obzirom na to da kuha savršeno baš nas briga što će skuhati, sve je dobro", zaključila je kroz smijeh pjevačica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Nekad i sad Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melina i Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Melina Džinović (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Melina i Haris Džinović s Ninom Badrić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Melina i Haris Džinović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Celebrity Lijepa supruga Harisa Džinovića odlučila je nestati iz javnosti, iza nje je nimalo lak period!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene