treće dijete!

Domagoj Duvnjak na društvenim mrežama podijelio divnu vijest: U njegovu obitelj stigla je prinova, a odmah je otkrio i ime koje su odabrali!

Domagoj i Lucija Duvnjak - 1 Domagoj i Lucija Duvnjak - 1 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Lucija Duvnjak - 8 Domagoj i Lucija Duvnjak - 7 Domagoj i Lucija Duvnjak - 6 Domagoj i Lucija Duvnjak - 5 Domagoj i Lucija Duvnjak - 4 Domagoj i Lucija Duvnjak - 3 Domagoj i Lucija Duvnjak - 2 Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Instagram) Domagoj Duvnjak (Foto: Instagram) +0 Domagoj i Lucija Duvnjak - 1 Galerija

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak dobio je treće dijete, a na Instagramu se pohvalio prinovom na isti način kako je predstavio i prvo dvoje djece.

Hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak na Instagramu se pohvalio predivnim vijestima. Njegova partnerica Lucija rodila je kćer Anu Maris, a prinovu su predstavili javnosti na isti način kao i prethodno dvoje djece, uz fotografiju na kojoj su ruke Domagoja, Lucije, sinova i novorođenčeta.

''11.03.2024. Ana Maris'', napisao je rukometaš uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

Ime njegove kćeri nosi i posebno značenje. Naime, Ana nosi značanje ''milost'', a Maris ''dolazi s mora'' ili ''živjeti na moru''.

Sviđa li vam se ime Ana Maris?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

A baš na isti način, par je pratitelje obavijestio o dolasku prvog sina Šime, a potom i drugog sina Jure.

Pogledaji ovo Ivan Martinović Ostali sportovi Hrvatska razbila Austriju i stigla na korak do plasmana na Olimpijske igre!

Domagoj i Lucija upoznali su se u rodnom Đakovu još u srednjoj školi. Vjenčali su se 2019. godine, a prvi sin rodio im se 2020.

Njegova samozatajna supruga samo se ponekad pojavljuje u rukometaševim objavama na društvenim mrežama, no detalje o njihovoj vezi Duvnjak nikada nije želio komentirati.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton Kate Middleton +27 Kate Middleton Celebrity Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Tina Renić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 4 +27 Petar Grašo, Nina Badrić Celebrity Zbog ove fotografije Nini Badrić pišu da je sve ljepša i ljepša, no ona se samo htjela pohvaliti jednom od najdražih osoba u životu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene