Imao samo 28 godina

Objavljeni su detalji posljednjeg ispraćaja našeg mladog manekena: "Lijepo mi spavaj, anđele"

Patrik Cvetko Patrik Cvetko Patrik Cvetko/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Patrik Cvetko - 11 Patrik Cvetko - 7 Patrik Cvetko - 8 Patrik Cvetko - 4 Patrik Cvetko - 4 Patrik Cvetko - 2 Franka Batelić i Patrik Cvetko Franka Batelić i Patrik Cvetko Patrik Cvetko (Foto: PR) Patrik Cvetko - 1 +14 Patrik Cvetko - 2 Galerija

Patrik Cvetko na posljednji će počinak biti ispraćen u petak 30. prosinca u Zagrebu.

Posljednji ispraćaj našeg mladog i uspješnog manekena Patrika Cvetka bit će održan u petak 30. prosinca s početkom u 14 sati na zagrebačkom groblju Mirogoju.

Pogledaj i ovo Patrik Cvetko - 2 Tužna vijest! Iznenada je preminuo jedan od najtraženijih hrvatskih manekena, imao je samo 28 godina!

Vijest o posljednjem ispraćaju na Instagramu je objavila njegova prijateljica i voditeljica Marijana Perišić.

"Lijepo mi spavaj, anđele", napisala je Marijana uz objavu koju možete pogledati OVDJE.

Patrik je preminuo na sam Božić u snu, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica i manekenka Elena Dizdar na društvenim mrežama.

"Počivaj u miru, prijatelju", napisala je.

S nepunih 19 Patrik se otisnuo u bijeli svijet. Živio je diljem Europe, dvije godine u Aziji, a nakon toga adresa mu je bila dvije godine Los Angeles. Što je radio dok je modni svijet mirovao te je je li bio slobodan, otkrio je Maji Perici jednom prilikom za IN magazin.

Pred njim su pale i dvije najveće svjetske modne agencije, sve modne piste, brojni modni brendovi. Dvije godine karijeru je gradio u Los Angelesu, a onda je na vrata pokucao COVID.

''Taman sam si posložio život u uzlaznoj putanji, došla korona i pomrsila planove u potpunosti. Ja sam se iz svog života u Los Angelesu teleportirao u Zagreb i sve ponovo ispočetka'', ispričao je.

Otkrio je i kako mu je na početku bilo veoma teško, no ubrzo je počeo živjeti američki san, a druženje s poznatima bilo mu je potpuno normalno.

''Mi ih idoliziramo i mislimo da su nedodirljivi, nešto nama nedostižno, ali zapravo kad se nađete u njihovu društvu, shvatite da su to najnormalniji ljudi i to postaje najnormalnija stvar'', rekao je tada.

Pojavio se i u spotu Franke Batelić za pjesmu Plan B, u kojem su glumili par.

''Prošlo je super, Franka je super, veliki profesionalac i baš mi je drago što sam to odradio'', rekao je tada Patrik.

Osim za Franku, radio je kao model za Lunilou, brend supruge Matea Kovačića, Izabel.

Na Instagramu ga je pratilo gotovo 16 tisuća pratiteljima s kojima je dijelio fotografije svoje svakodnevice.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Kourtney Kardashian - 3 Kim i Kourtney Kardashian - 2 Obitelj Kardashian Kim Kardashian - 1 +20 Kim Kardashian - 5 Nekad i sad Evo kako su slavne sestre izgledale 90-ih, bez filtera i prije estetskih zahvata nije ih lako prepoznati: "Tko su ove žene?"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 +17 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Celebrity U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene