Okupana cvijećem

Senzualno izdanje bujne kraljice Instagrama ostavlja bez daha: "Ti si savršenstvo prirode"

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +2 Demi Rose (Foto: Instagram) Galerija

Instagram model i manekenka Demi Rose još jednom je fotkama na Instagramu dokazala da se s njezinim oblinama rijetko koja dama može mjeriti.

Britanka Demi Rose krade pažnju gdje god se pojavi, a njezine golišave fotografije oduševljavaju i muškarce i žene. Bujna Demi iz Birminghama karijeru je započela kao model za donje rublje. Njezin glavni adut oduvijek su bile gotovo nestvarno savršene obline koje su joj priskrbile svjetsku slavu kao i milijune na računu.

Pogledaj i ovo Demi Rose (Foto: Instagram) Kraljica Instagrama Kaubojka kakvu još niste vidjeli: Ljepoticu nestvarnih oblina u ovom seksi izdanju nemoguće je zaboraviti

Sada je Demi još jednom pokazala zašto baš nju nazivaju seksi kraljicom Instagrama. Nakon što je završila seriju snimanja na egzotičnom Baliju, Demi se vratila u rodnu Veliku Britaniju, no ne prestaje objavljivati selfije iz Azije. 

Bujna ljepotica tako je fanove počastila fotkom na kojoj potpuno gola leži u vodi prekrivena laticama cvijeća. Senzualna Demi dala je do znanja kako biti seksi i zavodljiv, a ipak ne vulgaran, a to su prepoznali i njezini obožavtelji koji su je odmah nagradili s preko 600.000 lajkova. 

"Tvoje su obline božanstvene", poručio joj je jedan obožavatelj, dok je drugi komentirao kako nema ništa ljepše no vidjeti samouvjerenu djevojku koja uživa u svom tijelu i dijeli svoju ljepotu sa svijetom. Netko joj je pak poručio i da je ona savršenstvo prirode. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love me enough for the both of us💕 @lolo_creativ

Objavu dijeli Demi Rose (@demirosemawby)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) Ivana Knoll (Foto: Instagram) +8 Ivana Knoll (Foto: Instagram) Celebrity Brutalno dobra guza naše najpoznatije navijačice zapalila Instagram: "Ženo, ti goriš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene