očarala ljepotom

Zbog najnovijih fotografija mnogima se čini kao da Demi uopće ne stari, glumica izgleda kao na početku karijere!

Demi Moore - 1 Demi Moore - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore - 6 Demi Moore - 5 Demi Moore - 4 Demi Moore - 3 Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore Demi Moore Demi Moore - 4 Demi Moore +19 Demi Moore - 1 Galerija

Iako je u šestom desetljeću, Demi Moore se već godinama ne mijenja, a i ovoga puta je svojim izgledom na crvenom tepihu sve prisutne ostavila bez daha.

Holivudska glumica Demi Moore jedna je od mnogih na crvenom tepihu u Cannesu koja je oduševila svojim izgledom.

61-godišnjakinja se pojavila u elegantnoj žutoj haljini s otvorom na nozi i cvjetnim detaljima s lijeve strane struka.

Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je žutom torbicom i svijetloružičastim potpeticama. 

Iako je u šestom desetljeću, Demi je sve oduševila svojom pojavom, a mnogi se čini kao da ova žena uopće ne stari, s obzirom na to da je već godinama ista. 

Kako vam Demi izgleda za svoje godine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače u javnosti se već neko vrijeme nagađa da se Demi podvrgnula estetskim zahvatima, ona o tome ne govori, no priča se da navodno koristi filere i botoks. Glumica, koja je 90-ih godina bila seks-simbol, prošle je godine postala baka, nakon što je njezina kći Rumer, koju ima iz braka s glumcem Bruceom Willisom, rodila djevojčicu Louettu Isley Thomas. Osim Rumer bivši supružnici zajedno imaju i blizanke Tallulu i Scout, a nakon rastave ostali su u dobrom odnosu te se Demi danas odlično slaže s Bruceovom novom suprugom Emmom Heming.

Prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore, s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda zadržala je njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brucea Willisa, s kojim je dobila tri kćeri, a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ashton Kutcher, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga zapravo nije imala ozbiljne veze.

Pogledaji ovo Kevin Costner inMagazin Kevin Costner priznao da je morao zadužiti svoje imanje: "Jako je teško, moram pronaći novac i nekako se snaći"

Pogledaji ovo Demi Moore Celebrity Bivša seks-bomba objavila video bez uređivanja pa pokazala kako njezino tijelo stvarno izgleda u 62. godini!

Pogledaji ovo Demi Moore - 1 Celebrity Slavnoj glumici senzacionalna prozirna haljina dala je savršenu dozu seksipila, zbog njene linije teško biste pogodili koliko joj je stvarno godina!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 2 +27 Bella Hadid - 1 Celebrity Na njoj ni haljina ispod koje ne nosi grudnjak ne djeluje nepristojno, a ove fotografije to dokazuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 7 Jelena Đoković +26 Jelena i Novak Đoković - 6 Celebrity Ispod videa na kojem se grle i ljube, Jelena Đoković Novaka je posebnom prigodom opisala onako kako ga ona zna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene