stigla prinova!

Naš proslavljeni putopisac i njegova supruga dugo su pokušavali postati roditelji, a sada su u samo pola godine dobili dvoje djece!

Davor i Anđela Rostuhar Davor i Anđela Rostuhar Facebook 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Anđela Rostuhar Davor Rostuhar - 1 Davor i Anđela Rostuhar Anđela i Davor Rostuhar Anđela i Davor Rostuhar Davor Rostuhar - 5 Davor Rostuhar - 6 Davor Rostuhar - 1 Davor Rostuhar - 4 Davor Rostuhar +4 Davor Rostuhar - 3 Galerija

Davor Rostuhar i njegova supruga Anđela dobili su svoje prvo biološko dijete samo pola godina nakon što su posvojili djevojčicu.

Naš poznati putopisac i pustolov Davor Rostuhar na društvenim mrežama podijelio je sretne vijesti.

Njegova supruga Anđela prije nekoliko dana rodila je njihovo prvo biološko dijete, koje je došlo na svijet smo pola godine nakon što je par posvojio djevojčicu Reu.

"Jedno veliko putovanje je gotovo. Drugo, još veće, upravo počinje", poručio je ponosni tata uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i novim članom obitelji, a u komentarima su dobili brojne čestitke.

Davor je ranije na svojem profilu na Facebooku otkrio kako su on i Anđela tri i pol godine pokušavali postati roditelji.

"Prolazili smo sve što treba da bismo postali kandidati za posvajanje. I prošli smo pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću!" napisao je Davor kada je istovremeno podijelio vijesti o posvojenju i dolasku prinove u njihovu obitelj.

"Dragi ljudi, vrijeme je da podijelim s vama lijepu vijest - točnije dvije!! Anđela i ja postali smo roditelji!!! Posvojili smo jednu malu super bebu!! I čekamo još jednu!!" također je napisao tada.

Inače, Rostuhar je najpoznatiji po svojim knjigama "U zemlji zmaja" i "Polarni san", te hvaljenoj knjizi i filmu "Ljubav oko svijeta", koje je napravio sa suprugom Anđelom nakon što su putujući 15 mjeseci u 30 zemalja i kroz 150 razgovora pokušali odgovoriti na pitanje što je ljubav.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Simona Mijoković i kći Gabriela Ante Gotovac i kći Gabriela +24 Simona Mijoković i kći Gabriela Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 18. rođendan, ponosna mama objavila je njihovu zajedničku fotografiju

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Kate Middleton s djecom Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton, princ William +26 Princ Harry i Kate Middleton - 5 Celebrity Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene