Nema kraja drami...

Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 6 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 4 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 8 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 9 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 11 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 3 +20 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 1 Galerija

Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz danas će se ponovno susresti s obitelji Beckham, sve zanima kako će susret proći.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz ponovno će se susresti s obitelji Beckham na Tjednu mode u Parizu.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Uoči modne revije Victorije Beckham na koju je pozvala i svog sina i snahu, nervoza sve više raste, a brojne zanima kako će se odviti cijela situacija s obzirom da Brooklyn već neko vrijeme ne komunicira s obitelji.

Brooklyn i Nicola dali su intervju za časopis Grazia u kojem je Nicola opet komentirala dramu oko njezine vjenčanice koju na kraju nije šivala njezina svekrva Victoria, a nakon intervjua David se obratio Brooklynu rekavši mu: ''Ne radimo si to u obitelji.''

Razgovarao je s njim i rekao mu: ''Mi to ne radimo u našoj obitelji i znaš to dobro'', rekao je bliski izvor.

Beckham je dodao Brooklynu: ''Što će se sljedeće dogoditi ovisi o vama, ali završili smo s dramom.''

Prije same revije, Victoria je objavila videozapis na društvenim mrežama iz backstagea.

Ponosna majka naletjela je na svoju djecu te ih snimila i objavila na Instagramu.

''Pogledajte koga sam srela u backstageu'', napisala je.

Međutim, na videozapisu ni traga nije bilo Brooklynu i Nicoli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Podsjetimo, borba između snahe i svekrve krenula je još dok se trebala šivati vjenčanica, a Victoria je, navodno, Nicolu ostavila na cjedilu te se u zadnji čas predomislila kako neće šivati vjenčanicu u svom dizajnerskom ateljeu.

Victoria je navodno ukrala i svu pozornost na vjenčanju kada je Marc Anthony govor više posvetio njoj nego mladencima za koje je pjevao, a Victoria je navodno imala prste i u biranju glazbe za prvi ples koja je promijenjena u zadnji čas.

Obitelj Beckham navodno je odbila i pomoći Brooklynu oko plaćanje zelene karte, tj useljeničke vize za Ameriku pa se mlađahni Beckham sada oslanja na budžet obitelji svoje supruge.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +7 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene