A sve je bilo sjajno

Victoria Beckham jednim potezom dala do znanja da snaha za nju više ne postoji? Evo kako ju je potpuno ignorirala!

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 2 Instagram 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 3 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 4 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 5 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 6 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 7 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 8 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 9 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 11 +29 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 1 Galerija

Victoria Beckham ponosno je podijelila fotografiju svog sina Brooklyna Beckhama sa snimanja za novi intervju u časopisu Vogue, ali zaboravila je na svoju snahu Nicolu Peltz.

Victoria Beckham ponosno je podijelila fotografiju svog sina Brooklyna Beckhama kojeg su fotografirali za intervju za časopis Vogue.

Pogledaj i ovo showbuzz kakva raskoš! Zavirite na luksuzno vjenčanje Beckhamova sina i bogate nasljednice: Okupili su se slavni gosti, a na svadbu je potrošeno 27 milijuna kuna!

''Izgledaš predobro'', napisala je na fotografiji mladog Beckhama koji kleči na travi dok ga polijeva voda.

Međutim, Brooklyn se nije sam fotografirao te za Vogue postoje i fotografije s njegovom suprugom Nicolom Peltz, a ponosna mama zaboravila je komentirati i lajkati baš te fotografije kojima su se Brookyln i Nicola pohvalili na svojim Instagram profilima.

Victoria je također podijelila i naslovnicu na kojoj Brooklyn pozira sam te napisala: ''Tako ponosna'', uz emotikon srca, ali opet nije spomenula Nicolu.

Naime, proteklih se nekoliko dana često piše o tome da su Nicola i Victoria u zavadi još od vjenčanja koje se odvilo na proljeće.

Borba između snahe i svekrve krenula je još dok se trebala šivati vjenčanica, a Victoria je, navodno, Nicolu ostavila na cjedilu te se u zadnji čas predomislila kako neće šivati vjenčanicu u svom dizajnerskom ateljeu.

Victoria je navodno ukrala i svu pozornost na vjenčanju kada je Marc Anthony govor više posvetio njoj nego mladencima za koje je pjevao, a Victoria je navodno imala prste i u biranju glazbe za prvi ples koja je promijenjena u zadnji čas.

Obitelj Beckham navodno je odbila i pomoći Brooklynu oko plaćanje zelene karte, tj useljeničke vize za Ameriku pa se mlađahni Beckham sada oslanja na budžet obitelji svoje supruge.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tanya Pardazi - 8 Tanya Pardazi - 4 Tanya Pardazi - 5 Tanya Pardazi - 2 +5 Tanya Pardazi - 9 Celebrity Poznata tiktokerica preminula u 22. godini, njena tragična smrt šokirala je fanove

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Nikolić - 2 Aleksandra Nikolić - 3 Aleksandra Nikolić - 4 Aleksandra Nikolić - 5 +22 Aleksandra Nikolić - 6 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene