''Ovo je zla namjera...''

Danski kraljevski dvor zatresao je skandal, budući prijestolonasljednik uhvaćen je s reality zvijezdom, a glasine o prevari ona žestoko demantira!

Princ Frederik i princeza Mary od Danske Princ Frederik i princeza Mary od Danske Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Frederik i princeza Mary od Danske - 22 Princ Frederik i princeza Mary od Danske - 8 Genoveva Casanova - 10 Genoveva Casanova - 9 Genoveva Casanova - 8 Genoveva Casanova - 7 Genoveva Casanova - 6 Genoveva Casanova - 5 Genoveva Casanova - 4 Genoveva Casanova - 3 +24 Genoveva Casanova - 2 Galerija

Danski kraljevski dvor potresen je skandalom nakon što su se stranim medijima proširile vijesti kako princ Frederik vara svoju suprugu princezu Mary.

Danska kraljevska obitelj u kratkom je roku postala tema javnosti nakon, ali vijesti koje su se proširile za njih nikako nisu dobre.

Naime, prije nekoliko dana časopis ''Lecturas'' objavio je fotografije princa Frederika s meksičkom reality zvijezdom Genovevom Casanovom. Atraktivna plavuša i Frederik uhvaćeni su u Madridu gdje su prisustvovali izložbi legendarnog umjetnika Pabla Picassa. Slavna Meksikanka brzo je demantirala glasine o aferi i okarakterizirala ih kao zlonamjerne i neistinite.

"Svaka izjava ovog tipa ne samo da nema veze sa istinom, već lažno predstavlja činjenice na zlonamjeran način. Ovo je već u rukama mojih odvjetnika koji će se pobrinuti za odgovarajuće korake kako bi zaštitili moje pravo na čast, istinu i privatnost", rekla je za časopis Hola!.

Prijestolonasljednik Frederik navodno je posjetio Španjolsku kako bi uživao u umjetničkim izložbama, a navodno je planirao prisustvovati Picassovoj izložbi sa zajedničkim prijateljem njega i Genoveve, ali je taj muškarac u posljednjem trenutku morao odustati od ovog događaja te je zamolio ovu Meksikanku da krene bez njega.

Nakon što su Genoveva i Frederik posjetili izložbu, prošetali su parkom El Retiro, a potom su večerali u jednom prestižnom restoranu.

Inače, Casanova je pripadnica meksičke aristokracije, ali živi u Španjolskoj, a ranije se bavila glumom te je učestvovala u jednom reality showu. Bila je udana za španjolskog pisca Cayetana Martineza de Iruja s kojim ima i dvoje djece. Par se razveo 2008., ali su ostali u dobrim odnosima, a i dan danas se često čuju.

I dok se danski kraljevski par nije oglašavao o ovim navodima i prevari, a Genoveva ih demantira, stručnjaci za govor tijela tvrde da najnovije fotografije ipak otkrivaju određene probleme u braku princeze Mary i Frederika.

Navodno oboje izbjegavaju kontakt očima, a princeza izgleda napeto, dok princ djeluje kao da nije siguran kakav stav treba zauzeti prema svojoj ženi.

"U prošlosti su Mary i Frederik uvijek bili opušteni i razigrani jedno uz drugo. Uvijek su pokazivali međusobnu naklonost jedno prema drugom, a na fotografijama su izgledali strastveno i intimno. Kada se stare fotografije usporede s ovim novim, Mary na nekim fotografijama djeluje nezainteresirano'', rekla je stručnjakinja za govor tijela Judi James.

Inače, Frederik i Mary u braku su od 2004. godine, a upoznali su se 2000. na Olimpijadi u Sydneyju. 2005. godine dobili su svoje prvo dijete sina Christiana, a 2007. godine rodila im se kći Isabella.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 5 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci novom je objavom probudio svijest o bolesti s kojom se i sam bori, a dosad ju je uspješno skrivao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarna Marovt - 4 Bernarna Marovt - 1 Bernarna Marovt - 3 Bernarna Marovt - 5 +4 Bernarna Marovt - 4 Nekad i sad Trebala je biti najljepša na svijetu, a onda su joj šansu uništile eksplicitne fotografije, evo kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene