Zimski provod

NEKIMA MUKA, NEKIMA RADOST Danijela uživa na snijegu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Martinović iskoristit će za obnavljanje skijaškog znanja

Prvim pahuljama snijega Danijela Martinović nije odoljela te se nakon dugog niza godina uputila u zimske provode u obližnje austrijsko skijalište Nassfeld. U društvu prijateljica, tri slobodna dana iskoristit će za obnavljanje skijaškog znanja na nekoj od 100 kilometara staza popularnog zimskog odmarališta.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović i Josip Plavić otkrila detalje Danijela Martinović o velikom koraku s partnerom Josipom: "Radujem se i zahvalna sam!"

Iako su pripreme za koncert u Lisinskom u punom jeku, Danijela se prepustila snježnim radostima. Grudanje joj je omiljena igra sa snježnim pokrivačem, a nakon napornog skijaškog dana opušta se uz nezaobilazno kuhano vino i punč. Regeneracija tijela i spremnost za novi skijaški dan najbolji su uz tretman u sauni.

Nakon deset godina koncertom Jednu za ljubav Danijela se vraća u Lisinski. Na radost brojnih fanova 28. će veljače jedinstvenim samostalnim koncertom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.

Ulaznice za koncert Danijele Martinović u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog ili u sustavu Ulaznice.hr po cijeni od 80, 100, 120 i VIP 150 kuna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene