ljubi stariju djevojku

Sjećate se fatalnog Talijana kojem je pobjeda na Euroviziji donijela svjetsku slavu? Evo gdje se zabavlja četiri godine kasnije!

Damiano David i Dove Cameron - 1 Damiano David i Dove Cameron - 1 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David i Dove Cameron - 12 Damiano David i Dove Cameron - 2 Damiano David i Dove Cameron - 8 Damiano David i Dove Cameron - 4 Damiano David i Dove Cameron - 3 Damiano David i Dove Cameron - 2 Damiano David i Dove Cameron - 9 Damiano David i Dove Cameron - 11 Damiano David i Dove Cameron - 14 Damiano David i Dove Cameron - 13 +20 Damiano David i Dove Cameron - 16 Galerija

Damiano David, frontmen grupe Maneskin, ove je godine prvi put prisustvovao Met Gali i to u društvu djevojku Dove Cameron, golupčići nisu skrivali svoju zaljubljenost.

Prije dvije godine fatalni Damiano David sa svojom grupom Maneskin odnio je pobjedu na Eurosongu, a baš kao i naš Baby Lasagna, u kratkom roku zaludio je fanove diljem Europe, ali i svijeta.

Pogledaji ovo Maneskin Celebrity Kako je bend s ulice u kratkom vremenu došao do grupe koja nastupa po svjetskim stadionima? Put nije bio lak, a danas su jedni od omiljenih pobjednika Eurosonga!

Njihova slava imala je streloviti uspon, a nakon što su krenuli na svoju turneju Amerikom, Damiano je ostavio i svoju dugogodišnju djevojku Giorgiju Soleri. Brzo su krenula šuškanja da je svemu kumovala prevara, a u studenom prošle godine Damiano je viđen u društvu američke glumice i pjevačice Dove Cameron.

Pogledaji ovo Damiano David Celebrity Fatalni pobjednik Eurosonga uhvaćen u preljubu? U javnost je procurio video na kojem ljubi drugu djevojku!

Upravo s njom, Damiano je sada prisustvovao i svojoj prvoj Met Gali, a golupčići na crvenom tepihu nisu skrivali zaljubljene poglede. Za desetke paparazza pozirali su čvrsto prigrljeni, a strast u njihovim očima bila je vrlo očita.

David je bio odjeven u crno čipkasto odijelo koje je otkrivalo njegovo tijelo prekriveno tetovažama, a Dove je zablistala u haljini nježnih tonova ukrašenoj sitnim cvjetićima i dugim rukavima.

Sviđaju li vam Damiano i Dove kao par?

  • Da, baš se vidi da su sretni!
  • Ne, uopće si ne pašu

Ukupno glasova:

Inače, 28-godišnja Dove se proslavila ulogama u Disneyjevim filmovima i serijama ''Descendants'' i ''Liv i Maddie'' odrasla je u pravu ljepoticu, a iako je uvijek slovila za slatkicu sada je odrasla u ženu koja zrači seksipilom.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Seksi Talijan koji je zaludio žene preko noći ni ovaj put nije razočarao, a imao je i provokativnu poruku za kolege s Eurosonga!

Damiano je od Eurosonga tiha patnja brojnim ženama diljem svijeta, a mnogima je fascinantna činjenica i da ima samo 25 godina što po izgledu na prvu nitko ne bi pogodio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić se sestrom Jelenom Mateo Kovačić se sestrom Katarinom Mateo Kovačić Izabel Kovačić i Mateo Kovačić +25 Jelena Kovačić - 1 Celebrity Mateo Kovačić objavio fotografije sa svojim sestrama, rijetko ih pokazuje, a ne zna se koja je ljepša!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja +25 Antonija Šola Celebrity Našu uplakanu pjevačicu dečko je morao tješiti zagrljajima i poljupcima, emotivni trenuci zabilježeni su i na snimci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene