Golišavi nastup

Seksi Talijan koji je zaludio žene preko noći ni ovaj put nije razočarao, a imao je i provokativnu poruku za kolege s Eurosonga!

Maneskin Maneskin Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin Maneskin Maneskin Maneskin Maneskin Maneskin +0 Maneskin Galerija

Grupa Maneskin koja je prošle godine pobijedila na Eurosongu, nastupila je u Torinu i predstavila svoju novu pjesmu.

Na pozornici Eurosonga u Torinu nastupili su i prošlogodišnji pobjednici, koji su ga doveli u Italiju, grupa Maneskin čiji uspjeh i popularnost i dalje rastu iz dana u dan diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz snimka obišla svijet Eurosong proveo detaljnu istragu o navodnom drogiranju talijanskog pjevača u prijenosu uživo, evo što su zaključili

Slavna četvorka predvođena s Damianom Davidom izvela je svoju novu pjesmu "Supermodel" i nekoliko taktova pjesme koja je tek u nastajanju, a nastup su začinili provokativnim i polugolim kombinacijama s dekolteima koje su im već postale zaštitni znak.

Damiano je inače ovih dana ozlijedio nogu i kreće se pomoću štapa kojeg nije donio na pozornici, ali bol je ipak bila vidljiva na njegovu licu.

No nastup je odradio besprijekorno, poput pravog profesionalca.

Na pitanje voditelja što bi poručio ovogodišnjim natjecateljima koji sjede u "green roomu" popularni Talijan imao je samo dvije poruke.

"Zabavite se i nemojte se približavati stolovima", našalio se Damiano, referirajući se na njegovu prošlogodišnju nezgodu kada je pokupljao staklo razbijene čaše, a neki su ga lažno optužili da je šmrkao kokain, što je on odmah negirao.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +17 Konstrakta Celebrity Publika u Torinu jedva dočekala zapljeskati s Konstraktom, a svi su i uglas ponavljali: "Biti zdrava, biti zdrava…"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra Kalush Orchestra +8 Kalush Orchestra Celebrity Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene