Pravi primjer

Ponosni djed Dalibor gazi 51 godinu, a otkriva u čemu je tajna njegova izgleda i zdravlja

Dalibor Bosančić - 8 Dalibor Bosančić - 8 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Bosančić - 9 Dalibor Bosančić - 2 Dalibor Bosančić - 1 Dalibor Bosančić - 5 Dalibor Bosančić - 11 Dalibor Bosančić - 8 Dalibor Bosančić - 3 Dalibor Bosančić - 4 +0 Dalibor Bosančić - 13 Galerija

Da mu je zdravlje itekako bitno, ali i vježbanje, dokazuje urednik i suvoditelj emisije “Zdravlje na kvadrat” Dalibor Bosančić.

Dalibor Bosančić u emisiji "Zdravlje na kvadrat" redovito propagira važnost zdravlja, zdrave prehrane, ali i vježbanja. No da se ne bi završilo samo na tomu, svojim primjerom Dalibor to i dokazuje.

Pogledaj i ovo Mijo Kevo malo o načinu života Zvijezda Kumova sasvim iskreno priznala kojem bi se zahvatu podvrgnuo: ''Zbog ovog posla bi to napravio...''

Vježba četiri do pet puta tjedno po 45 minuta, u teretani ili vani, trči, vozi bicikl, pliva, a itekako pazi što jede.

"Najradije bih se prežderao svakog dana, ali shvaćam da to ne vodi ničemu i da mi zdravlje može trpjeti zbog prekomjerne težine. A godine su tu, polovica života je već iza mene. Koliko ljudi ima problema s kardiovaskularnim sustavom, dijabetesom, viškom kilograma... Četvrti smo po pretilosti u Europi! Ako već druge savjetujem kako treba zdravo živjeti, onda ja moram biti primjer drugima", zaključio je.

Zato za doručak Dalibor pojede bananu, proteine, nekoliko žlica zobenih pahuljica, kim, cimet, šaku badema. Voće, i to ono sezonsko, jede kad god može. Ručak ne prođe bez dosta povrća, riže, piletine ili puretine, a za večeru padne neka salata. Kruh, tjestenine, pice, slatkiše ne jede.

"Znam da je mnogima teško shvatiti, ali u pitanju je samodisciplina. Koliko bih puta posegnuo za čokoladom, krenuo prema policama s keksima ili gaziranim pićima, ali svjestan sam toga da nam je šećer najveći neprijatelj i da se zbog njega itekako deblja, a zdravlje poslije trpi", objašnjava Dalibor.

Da ta samodisciplina donosi rezultate, vidljivo je i na fotografijama, snimljenima ovih sparnih dana. Ponosni deda Dalibor gazi 51. godinu i svoje slobodno vrijeme dok ne uređuje “Zdravlje na kvadrat” najviše provodi sa svojim unukom Matejem. Pa vi sad recite da se trud i disciplina ne isplate!

"Ako već radim na sebi mentalno i fizički, što se imam sramiti pokazati to", zaključio je Dalibor. 

Emisiju ''Zdravlje na kvadrat'' ne propustite nedjeljom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene