ma, druga osoba!

Kralj transformacija opet šokira, sad je otišao još jedan korak dalje, možete li prepoznati koji je glumac na slici?

Christian Bale - 8 Christian Bale - 8 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Bale - 15 Christian Bale - 12 Christian Bale - 9 Christian Bale - 14 Christian Bale - 13 Christian Bale - 11 Christian Bale - 10 Christian Bale - 5 Christian Bale - 4 Christian Bale - 2 +21 Christian Bale - 3 Galerija

Ovaj holivudski glumac poznat je po drastičnim transformacijama koje ostvaruje za svoje uloge, a zbog novog imidža gotovo je neprepoznatljiv.

Filmski holivudski svijet blagoslovljen je što u svojoj industriji ima glumca koji se za svaku ulogu može drastično promijeniti, smršavjeti ili udebljati, ali i promijeniti kosu ili bradu.

No posljednja promjena imidža ovog glumca itekako je promijenila, a mnogi ga ne bi uopće prepoznali.

Christian Bale uskoro će početi sa snimanjem novog filma ''Frankenstein'', u kojem glumi, a za tu ulogu morao je ošišati svoju kosu.

50-godišnji glumac viđen je u Los Angelesu, nosio je sunčane naočale i imao svježe obrijanu glavu dok je odlazio na kavu u Brentwoodu. Paparazze, čini se, nije ni primijetio, a u opuštenom izdanju uživao je na suncu u slobodnom danu. 

Jeste li prepoznali Christiana?

  • Da, ima prepoznatljive crte lica
  • Ne, baš je drugačiji bez kose!

Ukupno glasova:

U prošlosti je za mnoge nemoguću promjenu ostvario u dva filma.
Za ulogu u filmu ''Nestajanje'' izgubio gotovo 30 kilograma, a mnogi su se zbog anoreksičnosti bojali za njegovo zdravlje. Suprotnost je tada doživio za sljedeći film ''Američki varalice'', u kojem je nadoknadio izgubljeno i udebljao se 20 kilograma.

''Pojeo sam puno krafni, puno čizburgera i svega ostalog. Doslovno sam jeo sve što mi je došlo pod ruku'', rekao je za People nakon završetka snimanja.

Posljednji put Bale je u javnosti viđen početkom veljače, gdje je sa svojom suprugom Sandrom Blažić ceremonijalno započeo građenje doma za udomiteljstvo.

S Amerikankom srpskog porijekla Sandrom Bale je u braku duže od 20 godina, a jednom je ispričao da zbog nje slavi dva Božića.

"Slavimo dva Božića, u prosincu i u siječnju jer ga pravoslavni kršćani obilježavaju po drugom kalendaru", otkrio je Christian.

Christian rijetko kada govori o Sandri, no priznao je koliko ga je oduševila čim ju je upoznao i promijenila neka njegova stajališta.

"U mojoj obitelji svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo kao fantastična ideja", priznao je.

Pogledaji ovo Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Oscar 2019 Glumac nominiran za Oscara napravio je skandal zbog kojeg više ne želi vidjeti svoju majku

Sandrina se obitelj krajem 60-ih godina preselila u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije, gdje se kasnije rodila ona, i to kao Srboslava Blažić, a kasnije je promijenila ime. Christian i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. On je zbog ljubavi čak zaratio s obitelji, točnije s majkom i sestrom. Njima se Sandra nije svidjela i ružno su govorile o njoj, što on nikako nije odobravao.

"Sve u životu dugujem njoj, ona je iznimna i snažna žena", izjavio je Christian jednom prilikom. Zajedno sa Sandrom ima kćer Emmeline i sina Josepha, koji su na njegovo inzistiranje naučili govoriti i srpski jezik.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin +27 Filip Gežin - 3 Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 7 +34 Antonia Dora Pleško - 11 Celebrity Splićanka koju su zvali čudom od djeteta izrasla je u pravu ljepoticu, a u hit-showu koji se uskoro vraća na male ekrane potvrdit će nam svoj talent!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene