Tko bi se nadao!

Novi svjetski poznati par stigao u Hrvatsku: Snimljeni su u Trogiru, izmjenjivali su nježnosti, a o svemu su se raspisali i strani mediji!

Chris Rock i Lake Bell u Trogiru Chris Rock i Lake Bell u Trogiru Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 4 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 1 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 3 Chris Rock i Lake Bell u Trogiru - 2 Chris Rock (Foto: Getty) Lake Bell - 4 Lake Bell - 5 Lake Bell - 3 Lake Bell - 2 Lake Bell - 1 +5 Chris Rock Galerija

Chris Rock i Lake Bell snimljeni su zajedno u Trogiru nakon što već neko vrijeme kruže glasine da su više od kolega, što oni sami zasad nisu potvrdili.

Američki glumac koji se našao usred skandala na ovogodišnjim Oscarima Chris Rock snimljen je na ulicama Trogira, i to u društvu svoje navodne nove djevojke, glumice Lake Bell.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel incident koji se ne zaboravlja Voditelj Oscara bocnuo Willa Smitha uoči dodjele na koju mu je zabranjen dolazak: "Ako sam veći, prebit ću ga na televiziji"

57-godišnji Chris i 43-godišnja Lake prošetali su gradom držeći se za ruke, a na rivi ih je čekala luksuzna jahta kojom su, prema pisanju Daily Maila, već posjetili i Zadar te Split.

U Trogiru su uživali i u jednom restoranu, u kojem su također izmjenjivali nježne dodire, sve dok nisu ugledali fotografe koji su ih htjeli snimiti. Par se dosad nije javno oglasio o šuškanjima da su u vezi, a ovo je bilo prvi put da su javno pokazali takvu bliskost.

Chris iza sebe ima brak s osnivačicom i izvršnom direktoricom StyleWorksa, Malaak Compton-Rock, koji je potrajao od 1996. do 2014. godine, kad je priznao nevjeru i borio se s ovisnošću o pornografiji. Njihov razvod službeno je okončan 22. kolovoza 2016., a bivši par zajedno ima dvije kćeri, 20-godišnju Lolu i 18-godišnju Zahru.

Lake je pak bila u braku s tattoo-umjetnikom Scottom Campbellom, od kojeg se razvela 2020. godine i s kojim ima sedmogodišnju kćer Novu i petogodišnjeg sina Ozgooda.

Chris inače ne voli otkrivati detalje privatnog života, a u centru pozornosti našao se nakon ovogodišnje dodjele Oscara, kada je njegov kolega glumac Will Smith izletio na pozornicu i ošamario ga nakon šale o njegovoj ženi Jadi Pinkett Smith.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +13 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi +0 Noemi Bocchi Celebrity Poslije 17 godina pukao brak legendarnog nogometaša, zna se što im je presudilo, nije baš najugodnije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene