Tko će pobijediti?

'ČETIRI JAHAČA APOKALIPSE' Lana, Igor, David i Hrvoje u finalnom tjednu Celebrity MasterChefa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Finalni tjedan je pred nama, a preostala četvorka morat će napraviti svoje prvo jelo s potpisom, koje su radili na početku Celebrity MasterChefa.

Ove nedjelje započet će finalni tjedan Celebrity MasterChefa. 'Ostalo je nas četiri jahača apokalipse', našalit će se Hrvoje Rupčić. Uz njega u finalnom tjednu za ostanak će se boriti još i Lana, Igor te Baby Dooks. Radovan će pohvaliti preostalu četvorku, 'Vi ste najbolji celebrity kuhari u zemlji. Pred vama je bespoštedna borba za ulazak u finale'. Pred kandidatima bit će postavljen do sada neviđen zadatak pod nazivom 'Moja MasterChef avantura'. Ana će im objasniti izazov u kojem će morati napraviti svoje prvo jelo s potpisom, koje su radili na početku Celebrity MasterChefa te će se na njihovim tanjurima trebati osjetiti velik napredak s jakim autorskim potpisom.

Pogledaj i ovo showbuzz GASTRO DUEL KONAČNO DOŠAO NA SVOJE Igorov brunch pobijedio Leonovu marendu za bogove

Tako će Lana morati unaprijediti svoju japansku tjesteninu 'Gyoze punjene svinjetinom', Igor će morati poboljšati svoje 'Mediteransko varivo', Hrvoje 'Izmišljotinu iz trećeg svijeta', a David će morati bolje prezentirati svoje 'Meso a la ville'.

Andrej će upozoriti četvorku da će o njihovim tanjurima ovisiti idu li dalje ili ne, 'Jelo koje kuhate danas vjerojatno je najvažnije jelo koje ćete ikad skuhati!' Radovan će sugerirati Baby Dooksu, 'Iako si sve uredniji, lizanje prstiju nećemo tolerirati'. David se na taj komentar nasmijao i u šali upitao žiri može li onda možda dati Lani da mu poliže prst.

Za kuhanje 'Jela s potpisom' kandidati će dobiti sat vremena i petnaest minuta.

Lana će odlučiti sama napraviti gyoze, s obzirom na to da je prvi put koristila gotovu tjesteninu. Hrvoje će pak sam napraviti tortilje, a umjesto pilećeg mesa, Rupčić će pokušati s pačjim prsima. Na savjet Andreja da ne može papriku kombinirati s patkom, Hrvoje će se oglušiti, te neće poslušati chefov savjet. Igor će svoje vegansko varivo obogatiti s lungićem, a David će knedlama dodati jetricu.

Pri prezentaciji jela preostala četvorka će napraviti sljedeća jela - Lana 'Gyoze sa shiitakama i kineskim kupusom', Hrvoje 'Dekonstrukciju Trećeg svijeta', Igor 'Lungić s kvinojom i kremom od slanutka' te David 'Ježevu kućicu'.

Tko će napustiti Celebrity MasterChef i napraviti najlošije jelo u finalnom tjednu i izazovu 'Moja MasterChef avanutra' ne propustite saznati u novoj epizodi na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte na Novoj TV nedjeljom od 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene