Neukusno

Pokušao opravdati svoje sulude tweetove! 'Komentari su bili idiotski, neistiniti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

CeeLo Green u seriji je bizarnih tweetova nakon presude ponudio svoju definiciju silovanja - 'silovanje je samo ako je osoba pri svijesti', prenosi portal Consequence Of Sound.

CeeLo Green je optužen za ubacivanje droge u piće djevojci tijekom večere 2012. u Las Vegasu, nakon čega je uslijedilo navodno silovanje.

Pogledaj i ovo Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Pravda ga neće stići? Proći će nekažnjeno: Seksualni predator nagodio se sa svojim žrtvama za 44 milijuna dolara

Green je priznao da je imao spolni odnos s tom ženom, ali je tvrdio da je bio dobrovoljan te je tužitelj odlučio odbaciti optužbu za silovanje.

Nakon toga na svom je Twitteru objavio nekoliko suludih izjava. Ovo je jedan od njih, 'Ako je netko onesvješćen, nije s vama svjesno. Ljudi koji su silovani toga se sjećaju!!!!!!' 

Svojim izjavama izazvao je zgražanje javnosti. Ipak shvativši da je pretjerao, objavio je ispriku i izbrisao svoj Twitter profil. 

U tweetu isprike piše, 'Iskreno i duboko se ispričavam zbog komentara na Twitteru. Ti komentari bili su idiotski, neistiniti i nisu ono u što ja vjerujem'!

Čini se kako je isprika došla prekasno, jer je mreža TBS ukinula njegov reality show! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene