Otišla u mirovinu

Posljednji film snimila je prije 5 godina, a danas uživa u miru privatnog života i nema namjeru vratiti se

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Instagram) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Cameron Diaz (Foto: Screenshot) Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett i Dermot Mulroney (Foto: Instagram) Julia Roberts, Cameron Diaz i Dermot Mulroney (Foto: Screenshot) Cameron Diaz (Foto: AFP) Cameron Diaz (Foto: Instagram) Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu, Demi Moore (Foto: Profimedia) +3 Cameron Diaz (Foto: Instagram) Galerija

Cameron Diaz bila je jedna od najuspješnijih i najpoznatijih zvijezda Hollywooda kada se odlučila povući iz svijeta glume.

Danas 46-godišnja Cameron Diaz bila je jedna od najvećih holivudskih zvijezda, koja je žarila i palila nižući filmske hitove jedan za drugim. No od njezina posljednjeg filma "Annie" prošlo je čak pet godina, a tada se plavokosa glumica odlučila umiroviti.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bila zadovoljna? Zvijezda "Larina izbora" razvodi se od holivudskog producenta nakon 6 godina braka?

Danas uživa u miru i tišini privatnog života, daleko od Hollywooda, i ne pokazuje nikakve naznake povratka na filmska platna. Uglavnom se može vidjeti u opuštajućim šetnjama i druženjima s najbližim prijateljima i obitelji, u nimalo glamuroznim izdanjima u kakvima smo je nekad bili navikli gledati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

U međuvremenu Cameron se udala za gitarista benda Good Charlotte, 40-godišnjeg Benjija Maddena, i to je zapravo posljednji poznati detalj iz njezina privatnog života, a odluku o odlasku u mirovinu potvrdila je tek u ožujku prošle godine. Objavila je to u intervjuu za Entertainment Weekly koji je dala zajedno s kolegicama Christinom Applegate i Selmom Blair.

"Totalno sam izvan svega. Zapravo sam otišla u mirovinu pa bih voljela vidjeti vas dame", izjavila je tom prilikom.

Cameron se za Benjija udala 2015. godine, samo sedam mjeseci nakon što su se upoznali, odnosno tri mjeseca nakon što su se zaručili. Upoznali su se 2014. godine preko zajedničke prijateljice Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena od 2010. godine.

"Miran život koji sada živi s Benjijem nešto je što je dugo željela. U nekim je trenucima bila toliko zaposlena da je jedva stigla predahnuti. Ti si dani sada iza nje, iako bi mogla snimiti još koju ulogu, ali ne i vratiti se na duže vrijeme" izjavio je izvor blizak glumici za magazin People prije nekoliko mjeseci.

Ipak ako bi postojala šansa da se ponovno vrati u Hollywood, makar nakratko, bilo bi to zbog crtanog filma "Shrek", čiji je reboot najavljen u već nekoliko navrata.

"Od svih uloga koje sam odradila, samo sam jednu stvarno doživjela i shvatila, a to je Fiona", priznala je Cameron za New York Times.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Jedno od njezinih posljednjih pojavljivanja na društvenim događanjima bilo je okupljanje povodom 19. obljetnice snimanja filma "Charlijevi anđeli" u kojem je glumila s Drew Barrymore, Lucy Liu i Demi Moore. Lucy je tada dobila i zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih, a Cameron ju je tom prilikom kao prava prijateljica i kolegica došla podržati.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) Ana Gruica Uglešić (Foto: Instagram) +6 Ana Gruica (Foto: Instagram) Celebrity Splitska glumica izašla u prozirnoj haljini i pokazala donje rublje: "Ne diraj lava dok spava"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene