''ovo je stvarno nekome smiješno?''

Žestoka reakcija Martine Tomčić na izvedbu čovjeka koji je Hrvatima već dobro poznat od ranije: ''Prestara sam za ova s*anja!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Supertalent - 1 Bruno Supertalent - 2 Bruno Supertalent - 3 Bruno Supertalent - 4 Bruno Supertalent - 5 Bruno Supertalent - 6 Bruno Supertalent - 7 Bruno Supertalent - 8 Bruno Supertalent - 9 Bruno Supertalent - 10 +8 Bruno Supertalent - 11 Galerija

Kandidat koji se po peti put vratio u Supertalent opet nije dovoljno oduševio žiri za prolazak dalje, a evo čime se ove godine došao predstaviti.

Bruno Tomašić stigao je u Supertalent po peti put, a ovog puta došao se predstaviti posebnim talentom – gašenjem svijeća umom.

''Moje duhovno im je Sakašvili. Godine mi nisu toliko bitne, oko 40. Stjecajem okolnosti, bio sam na rubu života, odlučio sam naravno sve rasprodati, i otići putem svijeta, od Belgije, Francuske, Italije, Njemačke, Južna Amerika, ali tamo se nisam dugo zadržavao. I tako, eto nakon dugog putovanja, i duge plovidbe, dospio sam do Indije koja me jednostavno začarala sa svojim izgledom. Je ona siromašna, ali jednostavno to je toliko topli narod, gostoljubiv, ostao sam tamo. U Indiji sam zapravo i naučio što je meditacija, što su duhovne vježbe. Najteže je zapravo ući u um putem meditacije. Uđem u neki trans i odjednom me samo neka svjetlost obasja, dolazi do neke topline u tijelu i nakon toga se ispoljava to van'', priča te nastavlja s pričom o svom talentu:

''Putem svog uma u tim meditacijama sam otkrio da mogu utjecati na fizičku realnost. Prvi put kad sam otkrio taj svoj talent, bio sam dosta prestrašen. Nisam znao što se događa oko mene, a s vremenom se to moje klupko počelo odmotavati, i počeo sam shvaćati što je u mojem umu. Ne znam da li sam poseban, ali vjerojatno jesam. Mnogi misle da sam čudak, ali ja ne obraćam pažnju na to. Ne bih znao gdje su mi granice, to je tek početak'', zaključio je.

''Kad mislim da smo sve vidjeli...'', komentirala je Maja.

''Postoji jedna dobra stara američka, prestara sam za ova sranja'', složila se Martina, a s obzirom na ono što je uslijedilo, čini se da je imala i pravo.

Naime, Bruno je svijeće gasio zatvorenih očiju i pljujući u njih.

''Čekajte, ovo je nekome stvarno smiješno'', pitala se Martina jer su Fabijan i Davor umirali od smijeha.

Maja je poslije viđenog imala pitanje.

''Od svih budalaština koje si dosad ovih godina izveo, i od svega što ti je moglo pasti na pamet, od svega na kugli zemaljskoj, kak' ti ovo padne na pamet?'' zanimalo je Maju.

''Jednostavno'', odgovorio je Bruno.

''Ja bih isto volio da ovo mogu, ovo je vantjelesno ustvari, ispunjavanje uma. Ovo je dosad najbolji nastup'', našalio se Davor komentarom.

''Ja se sjećam, možda prvog ili drugog puta, ti zapravo imaš jako lijepi glas. Ja naprosto nemam tu razinu ni inteligenciju očito ni životnog iskustva, za shvatiti tu vrstu, ja to ne mogu nazvati čak ni humorom, već gluposti koje ti izvodiš. Žao mi je prvo za ove moje evidentne nedostatke, a onda mi je žao što svoje evidentne talente niti koristiš, niti razvijaš, niti hraniš, i ako tebe to zadovoljava, ja to mogu poštivati, ali isto tako mogu reći da mi je žao, a onda u konačnici mogu dati i svoj sud'', rekla mu je Martina.

''Ja se slažem da je ovo bilo glupo za poludjeti, ali mislim da se on samo došao našaliti, neki su se smijali i to je to'', komentirala je Maja.

Od žirija je dobio tri ne te da od Fabijana, ali nije prošao dalje. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kiara Cenko - 1 Kiara Cenko - 5 Kiara Cenko - 4 Kiara Cenko - 3 +6 Kiara Cenko - 2 Celebrity Ovoj djevojčici svi bi trebali biti podrška nakon hrabrog i javnog istupa o stanju s kojim se suočila, a evo što je došla pokazati u Supertalent!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Ova haljina Maje Šuput trebala je biti normalna i prosječna, no sve se otelo kontroli: "Na kraju je ispala kao disko kugla!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene