Svega ima!

Mia Kovačić i Ida Prester iz našeg poznatog dizajnersko-marketinškog dvojca izvukle su brojne pikanterije!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bruketa i Žinić su našim voditeljicama ispričali brojne zanimljive situacije u kojima su se našli tijekom svoje karijere u najnovijoj epizodi serijala "Fakap" koji možete pogledati u četvrtak od 18 sati.

Dizajnersko - marketinški kreativni dvojac Davor Bruketa i Nikola Žinić gosti su nove epizode zabavnog serijala "Fakap" u kojem su ih ugostile Mia Kovačić i Ida Prester.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

Bruketa i Žinić su našim voditeljicama ispričali brojne zanimljive situacije u kojima su se našli tijekom svoje karijere, a otkrili su i poneke pikanterije o svojim klijentima. O čemu se točno radi, možete provjeriti u najnovijem "Fakapu".

U serijalu koji se jednom tjedno prikazuje na portalu showbuzz.hr, Ida i Mia su do sada ugostile brojne goste poput Tatjane Jurić, Luke Nižetića, Saše Lozara, Marija Petrekovića, Viktorije i Dine Rađa, Jadranku Kosor, Silente i Nikolinu Pišek koji su otkrili svoje najveće životne ''fakape''.

Ne propustite sljedeću epizodu ''Fakapa'', u četvrtak u 18 sati na showbuzz.hr-u i društvenim mrežama!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović +0 Zoran Milanović Zanimljivosti Nakon premijera i predsjednik Milanović komentirao Albinin rezultat, evo što misli o Eurosongu i njenoj karijeri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene